kondensuotas pienas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kondensuotas pienas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kondensuotas pienas“.

Receptas. Desertas su persikais

INGREDIENTAI: 3 vienetai persikų 200 gramų persikų (konservuoti) 1 stiklinė jogurto (vanilinis) 0.5 stiklinės kondensuoto pieno šiek tiek vanilinio cukraus PARUOŠIMO BŪDAS: Švarius, nusausintus persikus perpjaukite, išimkite kaulus, o minkštimą supjaustykite. Sumaišykite kitus nurodytus ingredientus, sudėkite smulkintus persikus ir viską gerai išplakite. Desertą puoškite konservuotais persikais.
2022-03-02

Receptas. Naminis tinginys

INGREDIENTAI: 3 valgomieji šaukštai kakavos 600 gramų sausainių ("Gaidelis") 200 gramų sviesto 3/4 vieneto kondensuoto pieno (saldinto sutirštinto pieno indelis) PARUOŠIMO BŪDAS: Į didelį dubenį suberiame smulkiai sulaužytus sausainius (kuo smulkiau - tuo skaniau. Žinoma nepersistenkite - trupiniai bus nei šis, nei tas.) Paimame puodą, į jį sudedame gabaliukais susmulkintą sviestą (200g) ir kaitiname ant mažos ugnies, kol sviestas ištirpsta.
2022-03-02

Receptas. Trupininis

INGREDIENTAI: 1 stiklinė cukraus 200 gramų margarino (arba sviestas) šiek tiek vanilės 4 vienetai kiaušinių 400 gramų kvietinių miltų 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta) 250 gramų grietinės 1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose) Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinius išsukti su cukrumi, sudėti grietinę, ištirpintą sviestą, sodą, vanilę, miltus ir užminkius tešlą padėti šaltai (~8 val.
2022-03-02

Receptas. Kavos ir šokolado keksiukai su maskarponės kremu

INGREDIENTAI: 150 gramų cukraus (keksiukams) 30 gramų kakavos (keksiukams) 1 valgomasis šaukštas kavos (tirpi, keksiukams) 1 arbatinis šaukštelis kavos (tirpi, kremui) 2 vienetai kiaušinių (keksiukams) 170 gramų kvietinių miltų (keksiukams) 100 mililitrų pieno (keksiukams) 1 valgomasis šaukštas vandens (karštas, kremui) 100 gramų juodojo šokolado (keksiukams) 50 mililitrų brendžio (keksiukams) 1 valgomasis šaukštas brendžio (kremui) 120 m...
2022-03-02

Receptas. RAfaelo tortas

INGREDIENTAI: 1 stiklinė cukraus (biskvitui) 1 arbatinis šaukštelis vanilės (biskvitui) 4 vienetai kiaušinių (biskvitui) 230 gramų kvietinių miltų (biskvitui) 450 gramų grietinėlės (35 proc. riebumo, kremui) 2 vienetai grietinėlės (standiklis, pakeliuose, kremui) 65 gramai aliejaus (biskvitui) 250 gramų sviesto (82 proc.
2022-03-02

Receptas. Dianos vaflinis tortas

INGREDIENTAI: 70 gramų sviesto 1 sauja kokosų (drožlės) 0.5 vieneto kondensuoto pieno (skardinė) 1 vienetas vaflių (apvalūs, pakuotė) PARUOŠIMO BŪDAS: Puode išlydome sviestą. Tada supilame sutirštintą pieną, dedame kokosų drožles ir kaitiname apie 5 minutes. Pertepame mase vaflius, šiek tiek paslegiame ir dedame valandai į šaldytuvą. Papuošiame kokosų drožlėmis.
2022-03-01

Receptas. Varškės pyragas

INGREDIENTAI: 1 pakelis sviesto 1 vienetas kiaušinių 2.5 stiklinės miltai 1 valgomasis šaukštas grietinės 1 pakelis vanilinio cukraus Įdarui: 3 pakeliai varškės 1 skardinė kondensuoto pieno 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (nutarkuota) 0.5 vieneto citrinų ((sultys)) 2 valgomieji šaukštai sviesto Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Ant medinės lentelės suberkite persijotus miltus ir vanilinį cukrų.
2022-03-01

Receptas. Tarta su kondensuoto pieno ir žaliųjų citrinų kremu

Nesu citrusinių vaisių gerbėjas, bet jaučiu ypatingą potraukį žaliosioms citrinoms. Tad ir Kalėdoms nusprendžiau iškepti tartą su jomis. INGREDIENTAI: Pagrindui: 225 gramai sausainių 70 gramų sviesto (lydyto) Kremui: 300 mililitrų kondensuoto pieno 3 vienetai kiaušinių 3 vienetai žaliųjų citrinų Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Sausainius sutrupinti. Šaukštą trupinukų atidėti. Likusius sumaigyti su lydytu sviestu.
2022-03-01

Receptas. Tortas „Pinčeris“

INGREDIENTAI: 2 ir 1/3 stiklinės cukraus 4 valgomieji šaukštai kakavos 2 vienetai kiaušinių 2 ir 3/5 stiklinės kvietinių miltų 2 valgomieji šaukštai vandens 0.5 arbatinio šaukštelio sodos (nugesinta) šiek tiek citrinos rūgšties 100 gramų sviesto 900 gramų grietinės 4 saujos riešutų 80 gramų kondensuoto pieno PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinius ištrinti su 1 stikline cukraus.
2022-03-01

Receptas. Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai

INGREDIENTAI: 400 gramų sausainių 2 pakeliai pudingo (grietinėlės skonio) 600 mililitrų pieno 100 gramų sviesto 500 gramų kondensuoto pieno (virtas) 1 vienetas šokoladas (pieniškas) Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 25 PARUOŠIMO BŪDAS: Išvirkite pudingą pagal instrukcijas, pateiktas ant pakelio, tačiau dviems pakeliams pudingo naudokite 600 ml pieno. Į išvirtą pudingą sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps.
2022-03-01
REKLAMA
REKLAMA

Receptas. Lengvas Anzelmutės pyragas

INGREDIENTAI: 0.5 stiklinės cukraus 2 vienetai kiaušinių 1.5 stiklinės kvietinių miltų 0.5 litro pieno 75 gramai sviesto 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis) PARUOŠIMO BŪDAS: Įmušti į dubenį kiaušinius, juos gerai išplakti su pienu ir cukrumi. Į išplaktą masę supilti miltus, kondensuotą pieną ir įdėti sviestą. Viską gerai maišyti kol gausis vientisa masė. Viską supilti į formą ir kepti 30-40 min 180 laipsnių temperatūroje orkaitėje.
2022-03-01

Receptas. Inesos šokoladas

INGREDIENTAI: 2 valgomieji šaukštai cukraus 1 stiklinė kakavos 0.5 stiklinės vandens 1 stiklinė kondensuoto pieno (saldintas) PARUOŠIMO BŪDAS: Užvirinti pusę stiklinės vandens. Užvirintą vandenį sumaišyti su kakava, įdėti cukraus ir išpilti į indą. Viską gerai išmaišyti ir supilti kondensuotą pieną. Palaukti, kol atšals ir valgyti.
2022-03-01

Receptas. Širšių medus

INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių (tryniai) 1 stiklinė degtinės 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė) PARUOŠIMO BŪDAS: Suplakite kondensuotą pieną su tryniais ir maišant supilkite degtinę. Maišant turi gautis tiršta masė.
2022-02-28

Receptas. Nostalgiški vafliai su trijų rūšių kremais: šokoladiniu, kokosiniu ir karameliniu

Šį kartą negalėjau išsirinkti, kokio vaflių pyrago noriu, tad nusprendžiau naudoti 3 skirtingus kremus. Negalėčiau pasakyti, kuris skanesnis, nes man patiko visi 3. Jei ir Jums sunku išsirinkti, tuomet siūlau išbandyti visus 3 kremus, kadangi visi 3 – super skanūs.
2022-02-28

Receptas. Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu

INGREDIENTAI: 100 gramų razinų 50 mililitrų brendžio 120 gramų sviesto 100 gramų juodojo šokolado 1 valgomasis šaukštas tirpios kavos 100 mililitrų pieno 150 gramų cukraus 2 vienetai kiaušinių 30 gramų kakavos 170 gramų kvietinių miltų 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių 150 gramų kondensuoto pieno 1 arbatinis šaukštelis tirpios kavos 1 valgomasis šaukštas vandens 1 valgomasis šaukštas brendžio Kremui: 200 gra...
2022-02-28

Receptas. Margaritos Kalėdinė eglutė

INGREDIENTAI: 2 valgomieji šaukštai kakavos 640 gramų sausainių (Gaidelis, Seimo ar kt.) 200 gramų sviesto 400 gramų kondensuoto pieno PARUOŠIMO BŪDAS: Papuošimui reiks: 1 plytelės pieninio šokolado (pvz.
2022-02-28

Receptas. Tinginys su migdolais

INGREDIENTAI: šiek tiek kakavos šiek tiek migdolų 3.5 vieneto sausainių (pakelis) 100 gramų sviesto 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis) PARUOŠIMO BŪDAS: Sulaužyti sausainius. Tada išlydyti sviestą ir sumaišyti su kondensuotu pienu bei kakava. Supjaustyti migdolus, viską sumaišyti, sudėti į maišelį ar maisto plėvelę ir suslėgus kelias valandas palaikyti šaldytuve. Skanaus.
2022-02-28

Receptas. Kamuoliukai

INGREDIENTAI: 1 skardinė kondensuoto pieno (paprastas arba šokoladinis) 400 gramų kokosų (drožlės) Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 35 PARUOŠIMO BŪDAS: Supilame kondesuotą pieną į indą ir supilame kokoso drožles. Viską išmaišome ir paliekame pastovėti apie valandą. Kepame 200C laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus.
2022-02-28

Receptas. Šokoladinis alkoholinis kokteilis

INGREDIENTAI: 350 mililitrų degtinės 500 mililitrų grietinėlės (22 % riebumo) šiek tiek ledukų 100 gramų juodojo šokolado 380 gramų kondensuoto pieno 30 gramų vanilinio cukraus PARUOŠIMO BŪDAS: Šokoladą sulaužome gabaliukais, sudedame į geležinį bliūdelį, kurį dedame ant puodo su vandeniu ir taip ištirpiname šokoladą. Šiek tiek paplakame grietinėlę su vaniliniu cukrumi, sudedame tirpintą šokoladą ir gerai išmaišome.
2022-02-28

Receptas. Tortas

INGREDIENTAI: 1 stiklinė cukraus šiek tiek graikinių riešutų 3 valgomieji šaukštai kakavos 2 vienetai kiaušinių 1 stiklinė kvietinių miltų šiek tiek acto 1 arbatinis šaukštelis sodos 200 gramų sviesto (kremui) 200 gramų grietinės (20%) 1 vienetas kondensuoto pieno (sutirštintas, kremui) PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinius ir cukrų suplakti su mikseriu. Po to sudėti grietinę, kakavą ir vėl suplakti. Miltus išsijoti ir suberti į plakinį.
2022-02-28

Receptas. Saldainiukai su sutirštintu pienu

INGREDIENTAI: 1/4 arbatinio šaukštelio cinamono šiek tiek pieno 3 valgomieji šaukštai vandens 450 gramų sausainių (biskvitiniai) 2 valgomieji šaukštai aliejaus šiek tiek kokosų (drožlės) 100 gramų riešutų 1 vienetas kondensuoto pieno (sutirštintas su cukrumi) 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis) PARUOŠIMO BŪDAS: Sausainius sumalti su mėsmale. Į indą suberti cinamoną, vanilinio cukraus pakelį ir supilti vandenį.
2022-02-27

Receptas. Blynai su varške ir riešutais

INGREDIENTAI: 8 valgomieji šaukštai cukraus 2 saujos graikinių riešutų (kapoti) 4 vienetai kiaušinių 1.5 stiklinės kvietinių miltų 1 stiklinė pieno 300 gramų varškės šiek tiek aliejaus 3 valgomieji šaukštai grietinės 200 mililitrų kondensuoto pieno 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinius suplakiau su pienu bei 4 šaukštais cukraus ir supylusi miltus užmaišiau blynų tešlą.
2022-02-27

Receptas. Šokoladinis vyniotinis

INGREDIENTAI: 100 gramų cukraus 1 vienetas kiaušinių 1 stiklinė kvietinių miltų 0.5 litro pieno 200 gramų juodojo šokolado (galima pienišką) 1 vienetas sviesto (pakeliais) 1 vienetas kondensuoto pieno 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 1 vienetas pudingo (šokoladinis, pakeliais) PARUOŠIMO BŪDAS: Kremo paruošimas: 400 ml. pieną užvirkite.
2022-02-27

Receptas. Medaus tortas

INGREDIENTAI: 1 stiklinė cukraus 100 gramų margarino (arba sviestas) 2 valgomieji šaukštai medaus 2 vienetai kiaušinių 3 stiklinės kvietinių miltų 1.5 vieneto sviesto (kremui, 82 proc. riebumo, pakeliuose) 1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose) 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių PARUOŠIMO BŪDAS: Ant šiltos vonios (į puodą įpilame vandens, ant viršaus indą, kuriame bus maišoma tešla) daroma tešla torto blynams.
2022-02-27

Receptas. Annos skanus vaflinis tortukas

INGREDIENTAI: 2 valgomieji šaukštai kakavos 300 gramų margarino 150 gramų kondensuoto pieno šiek tiek vaflių (lakštai) PARUOŠIMO BŪDAS: Sutirštintą pieną ir sviestą ištirpinti ant silpnos ugnies, įdėti kakavos. Viską gerai išmaišyti. Pertepti vaflius. Įdėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Viršų galima paberti tarkuotu šokoladu.
2022-02-27

Receptas. Vaisinis tortas

INGREDIENTAI: 2 vienetai bananų 2 vienetai mandarinų 500 mililitrų jogurto šiek tiek braškių (kelios) 200 gramų sviesto 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis) 10 vienetų saldainių (pupa ar miglė) 2 vienetai kivių PARUOŠIMO BŪDAS: Papildomai reiks 6 biskvito lapų. Ištirpiname sviestą, supilame kondensuotą pieną. Į atšalusią masę įpilame jogurto, sumaišome. Kai paruošiame masę, tereikia supjaustyti vaisius griežinėliais, o braškes per pusę.
2022-02-27

Receptas. Putėsiai

INGREDIENTAI: 0.5 litro vandens (karštas) 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis) 2 vienetai želės (pakeliai) PARUOŠIMO BŪDAS: 2 žele pakelius suberiame į dubenį ir užpilame 0,5 karšto vandens, maišome kol visi grūdeliai ištirps. Tada laukiame kol atvės iki kambario temperatūros. Į kitą dubenį supilame kondensuotą pieną be cukraus ir plakame mikseriu iki standžių putų, tada į putas ir supilame iki kambario temperatūros atvėsusią žele.
2022-02-27

Receptas. Šeimyninis tinginys

INGREDIENTAI: 1000 gramų sausainių 400 gramų sviesto 400 mililitrų kondensuoto pieno 100 gramų kakavos 100 gramų juodojo šokolado 100 gramų džiovintų slyvų 50 gramų lazdyno reišutų Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Sausainius laužom visa šeima. Inde ištirpinu sviestą ir šokoladą, supilu kondensuotą pieną ir kakavą. Šiltą masę išplaku plaktuvu ir užpilu ant sausainių. Visą sausainių masę padalinu į 3 dalis.
2022-02-27

Receptas. Karamelinis sūrio tortas

INGREDIENTAI: 2 vienetai kiaušinių (sūrio masei) 60 mililitrų pieno (sūrio masei) 2 arbatiniai šaukšteliai vandens (glajui) 100 gramų sausainių (pagrindui) 100 gramų juodojo šokolado (glajui) 40 gramų sviesto (glajui) 40 gramų sviesto (pagrindui) 1 arbatinis šaukštelis želatinos (sūrio masei) 300 gramų kondensuoto pieno (arba Rududu, sūrio masei) 250 gramų maskarponės sūrio (sūrio masei) PARUOŠIMO BŪDAS: Želatiną užmerkti piene.
2022-02-26

Receptas. Naminiai "Rafaello"

INGREDIENTAI: 1 skardinė kondensuoto pieno (saldus) 200 gramų kokosų (drožlės) šiek tiek riešutų 150 gramų šokoladas ((be priedų)) Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Kokoso drožles sumaišome su kondensuotu pienu iki vientisos tirštos masės (kad galėtumėte lipdyti). Riešutą dedam į vidų ir formuojam figūrėles (pagal jūsų fantaziją). Padedam į šaldytuvą 1 val.
2022-02-26

Receptas. Sausučiai sveikučiai

INGREDIENTAI: 400 gramų kukurūzų dribsnių (sausi) 1 skardinė kondensuoto pieno šiek tiek spanguolių (džiovintos) šiek tiek saulėgrąžų šiek tiek riešutų šiek tiek sezamo sėklų Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 9 PARUOŠIMO BŪDAS: Visus ingredientus sumaišyti. Skardą iškloti kepimo popieriumi, šaukštu sudėti masę porcijomis. Kepti 200 °C apie 10-15 min. Kepimo trukmė priklauso nuo norimos iškeptų sausučių spalvos.
2022-02-26

Receptas. Desertas „Greitai ir labai skaniai“

INGREDIENTAI: 500 gramų grietinėlės šiek tiek sausainių 25 gramai želatinos 1 vienetas kondensuoto pieno (sutirštintas) 2 vienetai želės šiek tiek vaisių šiek tiek uogų PARUOŠIMO BŪDAS: Padaryti dviejų spalvų želė atskiruose induose, atšaldyti ir atšaldytą supjaustyti gabalais. Įvairiaspalvius vaisius supjaustyti kubeliais, sausainius sulaužyti. Kremui suplakti sutirštintą kondensuotą pieną su grietinėle ir 1,5 stiklinėje vandens ištirpinta želatina.
2022-02-26

Receptas. Tortas "Napaleonas - tinginukas"

INGREDIENTAI: 200 gramų sviesto 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis) 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus 500 gramų tešlos (bemielė, sluoksniuota) PARUOŠIMO BŪDAS: Iš anksto išimame sviestą, kad jis būtų minkštas. Supjaustome tešlą juostelėmis ir kepame 200°C įkaitintoje orkaitėje 12 min. Kol kepa juostelės, išsukame sviestą su vaniliniu cukrumi ir į jį supilame indelį sutirštinto pieno. Masę išsukame iki vientisos masės.
2022-02-26

Receptas. Vyšnių tortas "Vienuolių namelis"

INGREDIENTAI: 500 gramų miltai 250 gramų sviesto (arba margarinas) 250 gramų grietinės 2 stiklinės vyšnių 300 gramų sviesto Kremui: 300 galvų sviesto 1 pakelis kondensuoto pieno 3 valgomieji šaukštai cukraus Pabarstymui: 200 gramų šokoladas (tarkuotas) Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Supilkite ant stalo miltus ir minkyti su sviestu arba margarinu, palaipsniui pilant grietinę.
2022-02-26

Receptas. Tradicinė argentinietiška duona

INGREDIENTAI: 0.5 stiklinės cukraus (+ 3 šaukštas) 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės (ekstraktas) 8 vyšnių (cukruotos) 3 vienetai kiaušinių (+ 3 tryniai) 4 ir 2/5 stiklinės kvietinių miltų 2 stiklinės pieno 3/4 stiklinės vandens (šiltas, + 2 šaukštas) 60 gramų sviesto 160 gramų kondensuoto pieno (saldintas) 3 valgomieji šaukštai mielių (sausos) 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota) PARUOŠIMO BŪDAS: Viename dubenyje sumaišyk...
2022-02-25

Receptas. Saldžios Kalėdinės sniego gniūžtės

INGREDIENTAI: 1 skardinė kondensuoto pieno 300 gramų kokosų drožlių Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Kondensuotą pieną sumaišyti su kokoso drožlėmis ir palikti nemažiau kaip valandą brinkti. Po to formuoti rutuliukus ar plokštesnius blynelius ir kepti iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai paruduos.
2022-02-25

Receptas. Pyragas „Idealas“

INGREDIENTAI: 2 stiklinės cukraus 4 valgomieji šaukštai medaus 1 sauja saulėgrąžų (gliaudytos) 4 vienetai kiaušinių 3.5 stiklinės kvietinių miltų 100 gramų sviesto 1 sauja razinų 2 saujos riešutų (Jūsų mėgstami) 1.5 vieneto kondensuoto pieno (indelis) 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
2022-02-25

Receptas. Tinginių Napoleonas

INGREDIENTAI: 200 gramų sviesto 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė) šiek tiek uogienės (rūgšti) 500 gramų tešlos (sluoksniuota) PARUOŠIMO BŪDAS: 1. Trapios tešlos juostas supjaustyti 1 cm pločio juostelėmis išilgai, sudėlioti ant kepimo popieriaus ir kepti kol paruduos iki 185°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Kai iškeps visiškai atvėsinti. 2. Kremui.
2022-02-25

Receptas. Energetiniai triufeliai

INGREDIENTAI: 150 gramų abrikosų (džiovinti) 100 gramų graikinių riešutų 150 gramų slyvų (džiovintos) 1 valgomasis šaukštas sviesto šiek tiek kokosų (drožlės) 4 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno (rududu) PARUOŠIMO BŪDAS: Abrikosus ir slyvas smulkiai supjaustyti. Riešutus susmulkinti. Rududu kremą sumaišyti su ištirpintu sviestu. Susmulkintus vaisius ir riešutus sumaišyti su rududu ir sviesto mase.
2022-02-25

Receptas. Tortas “Snickers”

INGREDIENTAI: Grietinėlės kremui: 2 valgomieji šaukštai cukraus 400 gramų grietinėlės ( plakamoji) Biskvitui: 200 gramų cukraus 330 gramų kvietinių miltų 1 arbatinis šaukštelis sodos 1 stiklinė grietinės 0.5 vieneto kondensuoto pieno Šokoladiniam pertepimui: 50 mililitrų kondensuoto pieno 100 gramų šokoladas (juodas) Sviestiniam kremui: 100 gramų sviesto ( minkštas) 100 gramų riešutų ( pakepinti) 270 gramų kondensuoto pi...
2022-02-24

Receptas. Karamelinis maskarponės sūrio tortas su vyšniomis

INGREDIENTAI: 150 gramų cukraus 100 mililitrų kavos (stipri su cukrumi) 5 valgomieji šaukštai vyšnių (šaldytos arba šviežios) 180 gramų kvietinių miltų 500 mililitrų grietinėlės (riebi (saldinta 3 šaukštais cukraus)) 4 valgomieji šaukštai želatinos 1 vienetas kondensuoto pieno Biskvitui: 9 vienetai kiaušinių (baltymai) 12 vienetų kiaušinių (tryniai (M dydis)) šiek tiek vanilinio cukraus Biskvito apšlaksymui: šiek tiek vandens šiek...
2022-02-24

Receptas. Lijanos tinginys

INGREDIENTAI: 4 valgomieji šaukštai kakavos 1 stiklinė saulėgrąžų (išgliaudyti branduoliai) 4 vienetai sausainių ("Gaidelis", pakelis) 180 gramų sviesto 1 stiklinė razinų (išmirkytos) 2 vienetai kondensuoto pieno (indelis) 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis (20 g)) PARUOŠIMO BŪDAS: Sausainius smulkiai sulaužykite. Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje. Razinas pamirkykite maždaig 20 min virintame vandenyje.
2022-02-24

Receptas. Tortas su kondensuotu pienu

INGREDIENTAI: 3 valgomieji šaukštai kakavos 1 vienetas kiaušinių 7 valgomieji šaukštai kvietinių miltų 1 arbatinis šaukštelis sodos (nubrauktas (gesinti su šaukštu grietinės)) 1 vienetas kondensuoto pieno (skardinė) PARUOŠIMO BŪDAS: 1) išplakti kiaušinius su kondensuotu pienu, tada įdėti 3 šaukštus miltų, gerai išplakti. Sudėti gesintą sodą ir likusius miltus, viską išplakti. 2) Tešlą padalinti į dvi lygias dalis ir į vieną įberti kakavą, išplakti.
2022-02-24

Receptas. Varškės pyragas su slyvomis

INGREDIENTAI: Tešlai: 200 gramų sviesto 0.5 stiklinės cukraus 250 gramų kvietinių miltų 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Įdarui: 1 vienetas kiaušinių 400 gramų varškės 1 vienetas kondensuoto pieno 3 vienetai kiaušinių 1 vienetas citrinų 1 kilogramas slyvų Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą ir 1 val. palaikykite šaldytuve. Tada iškočiojame lakštą.
2022-02-24

Receptas. Ledai su žalia arbata

INGREDIENTAI: 7 valgomieji šaukštai cukraus 1 litras pieno (riebus) 100 gramų kondensuoto pieno (su cukrumi, sutirštintas) 5 vienetai arbatos (žalioji, pakeliuose) PARUOŠIMO BŪDAS: Pieną supilti į puodą ir pastatyti ant silpnos ugnies. Įdėti cukrų, pamirkyti žaliosios arbatos pakelius. Pakaitinti, bet neužvirinti. Pakaitinus, nukelti nuo ugnies ir palikti 5-10 min. ataušti.
2022-02-24

Receptas. Apelsininis želė tortas

INGREDIENTAI: 2 vienetai apelsinų 1 vienetas kondensuoto pieno (nesaldintas, indeliuose) 3 vienetai želės (apelsinų skonio, pakeliuose) PARUOŠIMO BŪDAS: Pagal aprašymą ant pakelio paruošti vieną pakelį želė. Apelsiną smulkiai supjaustyti ir suberti į gilų dubenį. Ant viršaus užpilti pravėsusią želė. Padėti šaltai sustingti.
2022-02-24

Receptas. Karamelė iš kondensuoto pieno

INGREDIENTAI: 200 gramų cukraus 100 gramų sviesto 400 gramų kondensuoto pieno PARUOŠIMO BŪDAS: Puode ištirpinti sviestą, supilti cukrų ir maišant kaitinti. Gavus vientisą masę, supilti kondensuotą pieną ir virti, kol gausis vientisa masė. Gausite labai skanų, į karamelę panašų skystį.
2022-02-24

Receptas. Apvalusis „Napoleonas“

INGREDIENTAI: 500 gramų tešlos ((sluoksniuota bemielė) ) 200 gramų sviesto ((82 proc. riebumo) ) 1 skardinė kondensuoto pieno ( (saldus) ) Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Orkaitę įkaitinti iki 200-220°C temp. ir kepti sluoksniuotos bemielės tešlos lakštus supjaustytus 1 cm pločio juostelėmis. Leisti joms atvėsti, kokias 3 – 4 pasidėti atskirai, nes jų reikės padaryti trupiniams.
2022-02-24

Receptas. Nekeptas citrininis pyragas

INGREDIENTAI: 1 skardinė kondensuoto pieno 3 pakeliai sausainių 400 mililitrų grietinėlės 1 vienetas citrinų 1 saujelė graikinių riešutų Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Į virtuvinė kombainą supilame grietinėlę, kondensuotą pieną, išspaudžiame citriną ir viska išsukame iki kremo konsistencijos.
2022-02-24

Receptas. Kiaušinių desertas

INGREDIENTAI: 5 vienetai kiaušinių (tryniai) 100 gramų degtinės (arba spiritas) 400 gramų kondensuoto pieno (saldus) PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinių trynius išplakti, supilti kondensuotą pieną ir degtinę. Plakti, kol bus graži, vientisa masė.
2022-02-24
Į viršų