REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į virtuvinė kombainą supilame grietinėlę, kondensuotą pieną, išspaudžiame citriną ir viska išsukame iki kremo konsistencijos.Paragaujame, ar ne per saldu (jei taip - išspaudžiame dar citrinos).
- Tuomet imame indą į kurį darysime pyragą (aš imu stačiakampį stiklinį indą, nes jame geriausia išdėlioti sausainius).
Indo dugną išklojame sausainiais. Tuomet ant viršaus dedame sluoksnį kremo. Tada vėl dėliojame sausainius ir vėl tepame kremą. Taip sudedame visus sausainius ir kremą (man išeina 3 sluoksniai). Kremo sluoksnis turi būti paskutinis. Ant jo užbarstome truputį pasmulkintus graikinius riešutus. - Padedame pyragą į šaldytuvą ir laukiame iki ryto.
REKLAMA