REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ant medinės lentelės suberkite persijotus miltus ir vanilinį cukrų. Suformuoto kauburėlio viduryje padarykite duobutę, į ją įmuškite kiaušinį ir sukrėskite grietinę.
- Aplink miltus išdeliokite nedideliais kebeliais pjaustytą sviestą ir kapokite tešlą peiliu, kol susidarys vientisa masė. Tada ją suminkykite ir padėkite i šaldytuvą.
- Tešlą sutarkuokite stambia trintuve ir sukrėskite į skardą.
- Paruoškite įdarą: varškę iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu su atskirtais kiaušinių tryniais, kondensuotu pienu ir nutarkuota citrinos žievele, tad palengva įmaišykite iki standžių putų išplaktus baltymus.
- Varškės įdarą krėskite ant tarkuotos tešlos, ant viršaus dėkite sviesto drožlelių ir kepkite karštoje orkaitėje apie 40 - 50 min.
REKLAMA