Padaryti dviejų spalvų želė atskiruose induose, atšaldyti ir atšaldytą supjaustyti gabalais. Įvairiaspalvius vaisius supjaustyti kubeliais, sausainius sulaužyti. Kremui suplakti sutirštintą kondensuotą pieną su grietinėle ir 1,5 stiklinėje vandens ištirpinta želatina. Dėti paeiliui į taures sluoksnius: kremą; vaisius, uogas bei sausainius; želė gabaliukus. Taip kartoti sluoksnius, kol bus sunaudoti visi ingredientai. Paskutinis sluoksnis turi būti kremas, apibarstytas sausainių trupinukais. Šaldyti desertą šaldytuve apie 10-12 valandų. Skanaus.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
500 gramų grietinėlės
šiek tiek sausainių
25 gramai želatinos
1 vienetas kondensuoto pieno (sutirštintas)
2 vienetai želės
šiek tiek vaisių
šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padaryti dviejų spalvų želė atskiruose induose, atšaldyti ir atšaldytą supjaustyti gabalais. Įvairiaspalvius vaisius supjaustyti kubeliais, sausainius sulaužyti. Kremui suplakti sutirštintą kondensuotą pieną su grietinėle ir 1,5 stiklinėje vandens ištirpinta želatina. Dėti paeiliui į taures sluoksnius: kremą; vaisius, uogas bei sausainius; želė gabaliukus. Taip kartoti sluoksnius, kol bus sunaudoti visi ingredientai. Paskutinis sluoksnis turi būti kremas, apibarstytas sausainių trupinukais. Šaldyti desertą šaldytuve apie 10-12 valandų. Skanaus.