1.5 vieneto sviesto (kremui, 82 proc. riebumo, pakeliuose)
1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant šiltos vonios (į puodą įpilame vandens, ant viršaus indą, kuriame bus maišoma tešla) daroma tešla torto blynams. Kiaušinius sumaišome su cukrumi, supjaustome margariną smulkiais gabaliukais, ir viską maišome, kad kiaušiniai neišvirtų. Ištirpus margarinui dedame medų, kepimo miltelius ir miltus, viską gerai išmaišome ir 2 valandas paliekame. Vanduo užvirti neturi, pakankamai sušilus išjungiame. Blynus kočiojame kuo ploniau, tuo skanesnis gausis tortas. Kremas: Sumaišome sviestą ir kondensuotą pieną. Pagražiname cukraus pudra pagalba.
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
100 gramų margarino (arba sviestas)
2 valgomieji šaukštai medaus
2 vienetai kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
1.5 vieneto sviesto (kremui, 82 proc. riebumo, pakeliuose)
1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant šiltos vonios (į puodą įpilame vandens, ant viršaus indą, kuriame bus maišoma tešla) daroma tešla torto blynams. Kiaušinius sumaišome su cukrumi, supjaustome margariną smulkiais gabaliukais, ir viską maišome, kad kiaušiniai neišvirtų. Ištirpus margarinui dedame medų, kepimo miltelius ir miltus, viską gerai išmaišome ir 2 valandas paliekame. Vanduo užvirti neturi, pakankamai sušilus išjungiame. Blynus kočiojame kuo ploniau, tuo skanesnis gausis tortas. Kremas: Sumaišome sviestą ir kondensuotą pieną. Pagražiname cukraus pudra pagalba.