PARUOŠIMO BŪDAS:
- Biskvito kepimas. Visus produktus išplakti iki vientisos masės.
Masę supilti į sviestiniu popieriumi išklotą kepimo indą (22 cm skersmens) ir kepti 180 °C temperatūroje apie 40 – 45 min., kol pagels (mediniu pagaliuku patikrinti ar biskvitas iškepęs). - Šokoladinis pertepimas. Šokoladą ištirpinti su pienu ant silpnos ugnies.
- Grietinėlės kremas. Grietinėlę su cukrumi išplakti iki standumo.
Sviestinis kremas.“Rududu” ir sviestą kartu palaikyti bent per naktį kambario temperatūroje, kad produktų temperatūra būtų vienodą. Kitą dieną minkštą sviestą išsukti mediniu šaukštu iki purumo, supilti “Rududu”, sausoje keptuvėje apkepintus ir susmulkintus žemės riešutus bei gerai išmaišyti. - Torto sluoksniavimas. Į torto formą (22 cm skersmens) dėti vieną biskvitą, sulaistyti jį sirupu iš vandens ir cukraus (aš apatinį biskvitą sulaisčiau “Damų” likeriu, visus likusius – vandens ir cukraus mišiniu). Aptepti tirpintu šokoladu, sutepti pusę grietinėlės kremo. Dėti antrą biskvitą, jį taip pat sulaistyti sirupu, aptepti šokoladu, ant viršaus sutepti visą sviestinį kremą. Dėti trečią biskvitą, sulaistyti sirupu, aptepti likusiu šokoladu ir likusiu grietinėlės kremu. Jeigu biskvitą perpjovėte į keturias dalis, ant viršaus dėti ketvirtą biskvitą.
Tortą palaikyti šaldytuve, kol kremai sustings. Tada išimti iš torto formos ir papuošti.
Skanaus!