• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų miltai
  • 250 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 250 gramų grietinės
  • 2 stiklinės vyšnių
  • 300 gramų sviesto
  • Kremui:
  • 300 galvų sviesto
  • 1 pakelis kondensuoto pieno
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • Pabarstymui:
  • 200 gramų šokoladas (tarkuotas)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų miltai
  • 250 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 250 gramų grietinės
  • 2 stiklinės vyšnių
  • 300 gramų sviesto
  • Kremui:
  • 300 galvų sviesto
  • 1 pakelis kondensuoto pieno
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • Pabarstymui:
  • 200 gramų šokoladas (tarkuotas)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite ant stalo miltus ir minkyti su sviestu arba margarinu, palaipsniui pilant grietinę. Tada masę padėti į šaldytuvą 30 minučių. Po 30 minučių, tešla turėtų būti suskirstyti į 15 lygių dalių, iš kurių iškočiokite pailgas juostas. Į kiekvienos vidurį dėkite uogų, tada susukti į vamzdį ir kraštus užspausti. Tada kepkite vamzdelius orkaitėje apie 20 minučių.
  2. Sluoksniuokite vamzdelius pertepant kremu (kremui: plaktuvu suplakite kremui skirtus produktus) ir "statykite namelį". Ji apibarstykite tarkuotu šokoladu ir pyragą padėkite pastingti.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų