Šokoladą sulaužome gabaliukais, sudedame į geležinį bliūdelį, kurį dedame ant puodo su vandeniu ir taip ištirpiname šokoladą. Šiek tiek paplakame grietinėlę su vaniliniu cukrumi, sudedame tirpintą šokoladą ir gerai išmaišome. Tuomet sudedame kondensuotą pieną ir viską vėl gerai išmaišome. Galiausia supilame degtinę ir gerai išmaišę supilstome į stiklines, įdedame ledukų ir patiekiame. Skanaus.
Autorius: Nijolė
INGREDIENTAI:
350 mililitrų degtinės
500 mililitrų grietinėlės (22 % riebumo)
šiek tiek ledukų
100 gramų juodojo šokolado
380 gramų kondensuoto pieno
30 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šokoladą sulaužome gabaliukais, sudedame į geležinį bliūdelį, kurį dedame ant puodo su vandeniu ir taip ištirpiname šokoladą. Šiek tiek paplakame grietinėlę su vaniliniu cukrumi, sudedame tirpintą šokoladą ir gerai išmaišome. Tuomet sudedame kondensuotą pieną ir viską vėl gerai išmaišome. Galiausia supilame degtinę ir gerai išmaišę supilstome į stiklines, įdedame ledukų ir patiekiame. Skanaus.