BALSAVIMAS (liepos 17-24 d.)

 

Atėjo metas išrinkti, kas skries nuo Kauno Parodos kalno – tai galite padaryti balsuodami nuo Liepos  17-24 dienomis. Kriterijus išsirinkite patys – balsuokite už tuos kurių muilinės atrodo greičiausiai arba gražiausiai, arba kaip tik, balsuokite už tuos, kurių vežėčios, panašu, subyrės neprivažiavusios finišo, juk tai irgi smagu. Turite absoliučią laisvę.  

 

 

Nugarkauliai 74

Prieš pradedant argumentuoti kodėl mūsų komanda turėtų dalyvauti norėtumėm paklausti ar mūsų sukurtas mechanizmas atitinka reikalavimus. Muilinės idėja yra kirminas, sliekas, gyvatė ar bet koks kitas bestuburis gyvis kuris gali laisvai raitytis, judėti. Mechanizmas yra paremtas besilankstančio dviračio (ang. swing bike), vizija yra sujungti du tokius dviračius (dviračiai yra savadarbiai) dar viena lanksčia jungtimi ko pasėkoje mechanizmas galėtų panašiai judėti ir lankstytis kaip bestuburis gyvis. Muilinė stabdžius turėtų ant dviejų ratų iš keturių, pedalų ir grandinės nebūtų, muilinė neprimintų dviračio, nebent dėl vairų ir sėdynių. Kolkas į dizainą daug dėmesio neskyrėm, kadangi nežinom ar mechaninė muilinės dalis atitinka reikalavimus, tačiau dizainas būtų susijęs su bestuburiu gyvūnų, greičiausiai ryškių spalvų tropinė gyvatė ant kurios atsidūrė du džiunglių tyrinėtojai.
Taisyklėse 4 lape radom, kad: ""Stabdžiai turi veikti nepriklausomai nuo vairo mechanizmo ir turi būti sujungti su bent dviem tos pačios ašies ratais ir juos valdyti."" Ir tiesą pasakius nelabai supratom, ar pati muilinė turi būti keturių ratų kurie išsidėstę kvadratu?
Ar gali muilinė neturėti dviejų ratų ašyje kaip mechanizmo eskize, bet vis tiek turėti stabdžius ant dviejų ratų?
Dar vienas klausimas, jei netinka mechanizmas kuriame ratai yra išsidėstę linijoje at tiktų jei mechanizme galinis ratas būtų pakeistas į du ratus and kurių taip pat būtų stabdžiai?

Muilinės

Konkursas pasibaigęs

Į viršų