BALSAVIMAS (liepos 17-24 d.)

 

Atėjo metas išrinkti, kas skries nuo Kauno Parodos kalno – tai galite padaryti balsuodami nuo Liepos  17-24 dienomis. Kriterijus išsirinkite patys – balsuokite už tuos kurių muilinės atrodo greičiausiai arba gražiausiai, arba kaip tik, balsuokite už tuos, kurių vežėčios, panašu, subyrės neprivažiavusios finišo, juk tai irgi smagu. Turite absoliučią laisvę.  

 

 

Surfshark 45

Važiavom Londone, norim važiuot ir Kaune!
(https://www.techradar.com/computing/cyber-security/theres-a-transparent-toilet-ad-outside-my-officeand-a-vpn-firm-made-it)
O jei rimtai, padarėm visai linksmą stunt’ą, kuris nuvilnijo po pasaulį. Kadangi jo išpildymo forma gavosi, taip pavadinkim, sulaukianti dėmesio — norim pralėkt su tūliku ir namie. Atrodo, kad geresnės vietos nei muilinių lenktynės būt ir negali.
Bet neapsigaukit - šitas tūlikas yra rimtas reikalas. Mes norim atkreipti dėmesį, kad žmonės internete net negalvodami dalinasi savo asmeniniais duomenimis ar itin jautria informacija. Ir tai vėliau gali turėti dramatiškų pasekmių. Sakydami dramatiškų, mes tikrai turim omeny – dramatiškų — mūsų apsaugos departamento vadovas žino kaip prigąsdint labiau nei Black Mirror.
Tai subūrėm komandą, tikimės, kad įtikinom jus – o dabar einam pranešt valdžiai apie šitą mūsų avantiūrą. Nes visų pirma pranešėm jums.

Muilinės

Konkursas pasibaigęs

Į viršų