BALSAVIMAS (liepos 17-24 d.)

 

Atėjo metas išrinkti, kas skries nuo Kauno Parodos kalno – tai galite padaryti balsuodami nuo Liepos  17-24 dienomis. Kriterijus išsirinkite patys – balsuokite už tuos kurių muilinės atrodo greičiausiai arba gražiausiai, arba kaip tik, balsuokite už tuos, kurių vežėčios, panašu, subyrės neprivažiavusios finišo, juk tai irgi smagu. Turite absoliučią laisvę.  

 

 

Gofruoti Gaspadoriai 100

Mūsų komanda su nekantrumu nori dalyvauti Red Bull muilinių lenktynėse su išskirtine steampunk stiliaus muiline. Mūsų projektas išsiskiria unikaliu dizainu, kūrybingumu ir technine kompetencija. Komandą sudaro 5 entuziastingi bendradarbiai, nuolat ieškantys sau iššūkių ir adrenalino. Mes esame pasiruošę įnešti naujovių, linksmybių ir konkurencijos dvasią į renginį.
Mūsų muilinė, kurią matote eskize, yra tikras technikos ir meno šedevras. Ji sukurta remiantis steampunk stiliumi, derinant Viktorijos epochos estetiką su moderniomis mechaninėmis inovacijomis. Muilinė pasižymi ne tik išskirtine išvaizda, bet ir funkcionalumu, kuris užtikrins sklandų ir saugų važiavimą lenktynių metu.

Muilinės

Konkursas pasibaigęs

Į viršų