BALSAVIMAS (liepos 17-24 d.)

 

Atėjo metas išrinkti, kas skries nuo Kauno Parodos kalno – tai galite padaryti balsuodami nuo Liepos  17-24 dienomis. Kriterijus išsirinkite patys – balsuokite už tuos kurių muilinės atrodo greičiausiai arba gražiausiai, arba kaip tik, balsuokite už tuos, kurių vežėčios, panašu, subyrės neprivažiavusios finišo, juk tai irgi smagu. Turite absoliučią laisvę.  

 

 

Kiemo Chebra 282

Svaika, šaškė, Tomytė, Doncė ir žiogas - seni vaikystės kiemo draugai. Šių 5 žemiau nei vidutinio pragyvenimo lygio vaikinų draugystę nulėmė tik tai, jog jų mamos gyveno tam pačiam dainavos daugiabučių kieme, kuriame vaikinai ir šiandien praleidžia nemažą savo gyvenimo dalį.Ir štai jie, mūsų herojai, pamatę dar vieną linksmą projektą RED BULL muilinių lenktynės. Svaika: Kiemo legenda. Kaip jis pats sako, jei ne jis - seniai visi sėdėtų. Nuo vaikystės buvo didžiausias, todėl visi kiti jo prisibijojo, bet gerbė. Turi 3 mobiliakus, visi ant pildomų kortelių, numerius keičia dažniau nei kojines (čia rimtai). Jei turi bėdų - skambini Svaikai - ištemps. (Žiūrėti 1 pav.)
Šaškė: kaip pravardė sufleruoja - kiemo pirotechnikas. Visi po šiai dienai stebisi, kad turi visas galūnes. Jei naktį atrodo kad griaudėja, tai didelė tikimybė kad šaškė vėl salietros gavo. Po karo pradžios biškelį aprimo, nes yra tvirtai įsitikinęs, kad žvalgyba jį seka ir ims pirmu numeriu į frontą. (Žiūrėti 2 pav.)
Tomytė: Tomytė visad buvo geras vaikis, paslaugus, padedantis, ir senoliams maišus į penktą aukštą už litą nunešdavo, ir dar šiukšlių maišus pakeliui nuo durų surinkdavo. Buvo klystkeliais nuėjęs, porą administracinių turi, bet šiaip kaip žmogus tai geras. (Žiūrėti 3 pav.)
Doncė: tikras eksponatas, ne kitaip. Svaika jį praminė kolekcionierium. Bendras turtas: 3 baudžiakai, 2 vaikai (žinomi), 6 metai UK ir 40 000 skolos antstoliam. Gailisi tik to, kad Svaika ilgą pravardę davė, neprilimpa niekaip chebrai, bet pats labai ja didžiuojasi. (Žiūrėti 4 pav.)
Žiogas: na ir beabejo, sportiškiausias. Sportiškiausias, jei laikytume šokinėjimą per balkonus sporto šaka. Žiogas vaikystėje buvo visiškas neklaužada, o nuo 8 metų pradėjo bėgti iš namų ir valkiotis naktimis po garažų masyvus. Mama jį augino viena, todėl negebėdama susitvarkyti su savo atžala, kuriam 3 aukšto balkonas buvo neriba, galiausiai grotas užvirino ir jo kambaryje. (Žiūrėti 5 pav.)
Ir štai jie, mūsų herojai, pamatę dar vieną linksmą projektą RED BULL muilinių lenktynės. O pamatė jie tada kai susėdę prie ežeriuko liurlino nealkoholinį ir kepė šašlą tėvo 2000-taisiais gautoj šašlykinėj. (Žiūrėti 6-35 pav.) Tik vat idėją buvo kėblu sugalvoti. Bet vyrukai apsukrūs, nėr situacijos be išeities, sakė, su šašlykine ir leisis. (Žiūrėti 36-38 pav.) Tik va klausimas kaip ant iešmo kurio nors nepamaut, nes Doncei 4 baudžiako nereikia, šį kart jau sodins.

Muilinės

Konkursas pasibaigęs

Į viršų