BALSAVIMAS (liepos 17-24 d.)

 

Atėjo metas išrinkti, kas skries nuo Kauno Parodos kalno – tai galite padaryti balsuodami nuo Liepos  17-24 dienomis. Kriterijus išsirinkite patys – balsuokite už tuos kurių muilinės atrodo greičiausiai arba gražiausiai, arba kaip tik, balsuokite už tuos, kurių vežėčios, panašu, subyrės neprivažiavusios finišo, juk tai irgi smagu. Turite absoliučią laisvę.  

 

 

Laisvės Įgula 21

Mūsų komanda nusprendė dalyvauti Red Bull Muilinių varžybose todel,kad norime padaryti ypatingą ir linksmą staigmeną mūsų draugui per jo bernvakarį. Šis renginys mums atrodo ideali proga sukurti nepamirštamus prisiminimus ir parodyti mūsų draugui, kiek jis mums reiškia.
Musu Idėja:
Mūsų muilinė bus sukurta taip, kad atspindėtų mūsų draugo perėjimą iš bernvakario linksmybių į rimtą ir nuostabią santuokos kelionę, tai bus lektuvas su dviem sparnais. Mūsų dizainas bus originalus ir šmaikštus, simbolizuojantis jo kelionę nuo linksmo bakalauriško gyvenimo iki susituokusio vyro. Viena pusė muilinės sparnas atspindės „bernavakario“ gyvenimo pusę – su simboliniais elementais, kaip vaizdo žaidimų pulteliai ir picos dėžės. Kita pusė muilinės reprezentuos „vedusio vyro“ gyvenimą – su elementais kaip balta tvora, šeimos nuotraukos ir kūdikio vežimėlis.
Ši idėja kilo mums norint sukurti ypatingą ir linksmą staigmeną mūsų draugui per jo bernvakarį. Mes žinome, kad Red Bull Muilinių varžybos yra ne tik iššūkis, bet ir puiki proga parodyti kūrybiškumą, draugystę ir komandinį darbą. Dalyvavimas šiame renginyje leis mums ne tik smagiai praleisti laiką, bet ir sukurti nuostabius prisiminimus, kuriuos prisiminsime visą gyvenimą.
Mūsų tikslas yra paversti šį bernvakarį ypatingu ir nepakartojamu įvykiu, o Red Bull Muilinių varžybos yra puiki platforma tai įgyvendinti. Mes norime parodyti savo draugui, kad jis turi ne tik puikią būsimą žmoną, bet ir nuostabius draugus, kurie pasiruošę padaryti viską, kad jo bernvakaris būtų ypatingas.

Muilinės

Konkursas pasibaigęs

Į viršų