BALSAVIMAS (liepos 17-24 d.)

 

Atėjo metas išrinkti, kas skries nuo Kauno Parodos kalno – tai galite padaryti balsuodami nuo Liepos  17-24 dienomis. Kriterijus išsirinkite patys – balsuokite už tuos kurių muilinės atrodo greičiausiai arba gražiausiai, arba kaip tik, balsuokite už tuos, kurių vežėčios, panašu, subyrės neprivažiavusios finišo, juk tai irgi smagu. Turite absoliučią laisvę.  

 

 

Draugų Ekspresas 27

"Draugystę geriausiai atspindi legendinis serialas “Draugai”, todėl ši kompanija sugrįžta nusiteikusi vasariškomis nuotaikomis, o kokia vasara be standrtinės draugų frazės - “gal po vieną?”. Todėl, Draugų Ekspreso muilinė yra įspūdinga, didžiulė alaus statinė, atspindinti draugystės ir linksmumo dvasią. Statinė dekoruota ryškiomis spalvomis ir žaismingu logotipu, kuris atspindi susirinkimo esmę, bei kas be ko draugų serialo užuominomis. Pabaigai – kodėl ši kompanija sugrįžta? O todėl, kad “Draugai” šoko ir sustingo lediniame “Redbull” vandenyje ant Tauro kalno. Sušalę ir sustingę draugai vėl vienijasi įspudingam vasaros nusileidimui tik su kita, vasariška transporto priemone.
Kodėl Mes Lenktyniaujame:
Draugų Ekspresas yra ne tik muilinių komanda, tai draugystės, linksmybių ir nepakartojamų prisiminimų šventė. Mes čia, kad lenktyniautume, juoktumėmės ir kurtume naujas istorijas kartu. Mūsų gigantinė alaus statinė simbolizuoja džiaugsmą susitikus su senais draugais ir varžybų dvasią, kuri mus visus sujungia. Pasiruoškite kelionei, kupinai juoko, greičio ir nepamirštamų akimirkų. Draugų Ekspresas atvažiuoja, ir mes čia, kad laimėtume, linksmintumėmės ir priverstume visus pasijusti dalimi mūsų susitikimo savaitgalio!

Muilinės

Konkursas pasibaigęs

Į viršų