BALSAVIMAS (liepos 17-24 d.)

 

Atėjo metas išrinkti, kas skries nuo Kauno Parodos kalno – tai galite padaryti balsuodami nuo Liepos  17-24 dienomis. Kriterijus išsirinkite patys – balsuokite už tuos kurių muilinės atrodo greičiausiai arba gražiausiai, arba kaip tik, balsuokite už tuos, kurių vežėčios, panašu, subyrės neprivažiavusios finišo, juk tai irgi smagu. Turite absoliučią laisvę.  

 

 

Trys Varžtai ir Viena Siūlė 89

Laikykitės, nes komanda Trys Varžtai ir Viena Siūlė pasirengusi įsiveržti į Red Bull Muilinių lenktyes su automobiliu, kuris nukautuos tiek šunų, tiek kačių mylėtojų širdis! Bebaimis kaskadininkas, aršus vairuotojas, profesionalus konstruotojas ir dekoro mergaitė pasiruošę jūsų veidus pripildyti šypsenom.
Kodėl mes dalyvaujam? Nes būti normaliam nuobodu ir savo gyvenimus mėgstam apversti kiek aukštyn kojom! Įkvėpti kiek crazy filmuko KataŠunis, mūsų automobilis į lenktynes atvažiuos su laukinės katės ir švelnaus šunyčio siela. Sujungsime katiniškus inkstinktus ir veržlumą su šunišku žaismingumu, tam kad sukurtume automobilį, kuris bus pasiruošęs pulti į lenktynės ir atnešti pergalę.
Per trasą skriesim greitomis pėdutėmis ir jei prireiks pasinaudosim aštriais nagučiais, bet dovanosim šypsenas, juk mes dalyvaujam tam, kad papramogautume, nes lenktynes mes paversim į linksmybes.
Taigi pasiruoškite palaikyti komandą Trys Varžtai ir Viena Siūlė, nes mes ketiname paversti šias varžybas nepamirštamu, uodegą vizginančiu ir murkiančiu įvykiu!

Muilinės

Konkursas pasibaigęs

Į viršų