Makaronai su šonine ir pievagrybiais
- Ingredientai
400 g makaronų;
300 g pievagrybių;
150 g rūkytos šoninės;
1 didelio svogūno;
1 paprikos;
2 skiltelių česnako;
150 g fermentinio sūrio;
sojų ir grybų padažo;
alyvų aliejaus;
petražolių;
druskos;
pipirų.- Gaminimas
-
Pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus išverdame makaronus. Svogūną supjaustyti kubeliais, pievagrybius ir papriką šiaudeliais, rūkytą šoninę juostelėmis, česnako skilteles sukapojame. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir suberiame svogūnus ir šoninę, trumpai pakepiname, tada sudedame papriką, pievagrybius, česnaką. Šiek tiek pagardiname druska, pipirais, įpilame sojų padažo ir viską gerai išmaišę patroškiname keletą minučių. Suberiame petražoles, pamaišome ir dar trumai pakaitiname. Makaronus patiekiame su paruoštu padažu ir tarkuotu sūriu.
Gairės: makaronai, pievagrybiai, rūkyta šoninė, svogūnas, paprika, česnakas, fermentinis sūris, alyvuogių aliejus, petražolės, druska pipirai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Greiti vištienos blyneliai
Vištieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su prieskoniais, kiaušiniu, majonezu, krakmolu.... |
"Raudoni ryžiai"
Krūtinėlę supjaustome mažais gabaliukais, apibarstome prieskoniais, dedame šiek tiek druskos arba sojos... |
Makaronai su lašiša
Makaronus išverdame, kol verda makaronai susipjaustome lašišą ir krapukus. Išvirtus... |
Stirniena su spanguolėmis ir bananais
Mėsa supjaustoma piršto storumo gabalėliais, pamaigoma ar šiek tiek pamušama. Pabarstomi druska... |
Ypatingai traški pica
Pirmiausia pasiruošiame tešlą: Mieles sumaišyti su cukrumi ir šiltu vandeniu. Miltus... |
Kiauliena korėjietiškai
Mėsą supjaustyti stambiais gabaliukais (kaip šašlykui). Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, česnaką... |
Gardusis žuvies patiekalas
Žuvies file supjaustome ir palaikome su prieskoniais. Žuvį galima vartoti kokią jus mėgstate. Kiaušinius... |
Netradicinė lydeka
Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene... |
Varškės apkepas
Viską išmaišyti. Kepimo formą patepti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais. Supilti visą masę ir kepti... |
Cannelloni su pomidorų ir paprikų padažu
Keptuvėje pakepinti faršą, kepinant įdėti druskos, pipirų, česnakų pagal skonį. Faršą būtina... |
Bulvinė pica
Nusiskutame bulves, sutarkuojame burokine tarka. Daktariška dešrą, svogūną taip pat susitarkuojame... |
Švelni vištiena su levandų medumi
Supjaustyti vištienos krūtinėlę kubeliais ir sudėti į paprastą puodą. Užberti mėsos ir Indijos kario... |
Troškinti kopūstai pomidorų padaže
Paragauti ar nėra per rūgštūs kopūstai, jei rūgštūs, tuomet šaltu vandeniu pora kartų... |
Išvirkštiniai balandėliai
Išsivirti ryžių viena maišelį (naudoti ryžius maišelyje), bet pilnai nedavirti! Paruošti... |
Voveraitės grietinės padaže
Nuvalytas ir supjaustytas voveraites įmesti į puodą su vandeniu, aliejumi, svogūnu ir virti ant mažos ugnies.... |