Makaronai su šonine ir pievagrybiais
- Ingredientai
400 g makaronų;
300 g pievagrybių;
150 g rūkytos šoninės;
1 didelio svogūno;
1 paprikos;
2 skiltelių česnako;
150 g fermentinio sūrio;
sojų ir grybų padažo;
alyvų aliejaus;
petražolių;
druskos;
pipirų.- Gaminimas
-
Pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus išverdame makaronus. Svogūną supjaustyti kubeliais, pievagrybius ir papriką šiaudeliais, rūkytą šoninę juostelėmis, česnako skilteles sukapojame. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir suberiame svogūnus ir šoninę, trumpai pakepiname, tada sudedame papriką, pievagrybius, česnaką. Šiek tiek pagardiname druska, pipirais, įpilame sojų padažo ir viską gerai išmaišę patroškiname keletą minučių. Suberiame petražoles, pamaišome ir dar trumai pakaitiname. Makaronus patiekiame su paruoštu padažu ir tarkuotu sūriu.
Gairės: makaronai, pievagrybiai, rūkyta šoninė, svogūnas, paprika, česnakas, fermentinis sūris, alyvuogių aliejus, petražolės, druska pipirai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Velykinis triušis
Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |