Apelsinai su agurkais
- Ingredientai
Apelsinai;
agurkai;
2 - 3 šaukštai alyvų aliejus;
1 - 2 šaukštai vyno acto;
šiek tiek mėtų;
druska;
malti juodieji pipirai (pagal skonį).- Gaminimas
-
Nulupami apelsinai. Suskaldomi į skilteles ir jos per pusę arba smulkiau supjaustomos. Agurkai supjaustomi kubeliais. Viskas sudedama į salotinę. Užpilui paruošti reikia: į indą išlaušti pusę apelsino, supilti aliejų ir actą, įberti druskos, pipirų, suberti susmulkintas mėtas ir tokiu mišiniu apipilamos salotos. Išmaišyti. Skanaus.
Gairės: apelsinai, agurkai, alyvų aliejus, vyno actas, mėtos, druska, malti juodieji pipirai.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

Salotos "RUDENĖLIS"





Razinas nuplikykite. Sutarkuokite morką burokine tarka. Kopūstą išskirstykite mažais žiedynais. Sudėkite... |

Olandiškos salotos





Išverdame kietai kiaušinius, nulupame, smulkiai supjaustome. Sūrį sutarkuojame, dedame žirnelius,... |

Salotos su duona





Duoną supjaustome kubeliais ir nedideliam kiekyje aliejaus pakepinam. Sutarkuojam sūrį, išspaudžiam česnaką,... |

Neįprastos salotos





Vynuoges nuplovus susmulkinam pagal poreikį ( galima pjauti į 4 dalis, naudoti raudonąsias, galima pabandyti ir su... |

Mišrainė drebučiuose





Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas mažais... |

Mišrainė





Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir... |

Vasaros salotos





Nuplautus ridikėlius, agurkus susipjaustome griežinėliais, agurką galima truputi smulkiau. Mėsyte (labai skanu ir su... |

Kiaulpienių salotos





Kiaulpienes visų pirma reikia išmirkyti šaltame vandenyje gerą pusvalandį, paskui jas susmulkinti su... |

Pekino salotos su krabų lazdelėm





Pekino kopūstą, krabų lazdeles, šviežia agurką supjaustyti šiaudeliais. Viską sumaišyti su... |

Ananasai ir sūris su česnakais





Iš indelio išimti ananasus ir smulkiais kubeliais ar šiaudeliai supjaustyti, sūris... |

Duonos ir pupelių mišrainė





Duonos, sūrio ir pupelių reikia dėt po vienoda dalį. Įdėti smulkiai pjaustyto česnako ir majonezo. Viska... |

Gaivios salotikės "Morid"





Morką sutarkuoti burokine tarka, ridikėlius supjaustyti šiaudeliais, majonezas ir druska – pagal skonį.... |

Užkandis “Daugiau nereikia nieko”





Viskas smulkiai supjaustoma, įberiama druskos, įdedamas majonezas. Išmaišoma. Skanaus. |

"Traškiukai"





Viskas smulkiai supjaustoma, įberiama druskos, uždedama majonezo, aišku, išmaišoma. Skanaus. |
PUSLAPIAI: