Apelsinai su agurkais
- Ingredientai
Apelsinai;
agurkai;
2 - 3 šaukštai alyvų aliejus;
1 - 2 šaukštai vyno acto;
šiek tiek mėtų;
druska;
malti juodieji pipirai (pagal skonį).- Gaminimas
-
Nulupami apelsinai. Suskaldomi į skilteles ir jos per pusę arba smulkiau supjaustomos. Agurkai supjaustomi kubeliais. Viskas sudedama į salotinę. Užpilui paruošti reikia: į indą išlaušti pusę apelsino, supilti aliejų ir actą, įberti druskos, pipirų, suberti susmulkintas mėtas ir tokiu mišiniu apipilamos salotos. Išmaišyti. Skanaus.
Gairės: apelsinai, agurkai, alyvų aliejus, vyno actas, mėtos, druska, malti juodieji pipirai.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

Krevečių salotos su kriaušėmis





Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite... |

Graikiškos salotos





Pomidorus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skiltelėmis. Agurką nuplauti, nulupti ir supjaustyti kubeliais.... |

Salotos su lino sėklomis





Kininį grybą užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 30 min. Iš visų ingridientų pagaminti padažą. Salotų lapus... |

Pomidorų salotos su Mocarela





Pomidorus, sūrį supjaustome griežinėliais. Sudėlioti pomidorų ir Mocarelos griežinėlius galite kaip tik norite.... |

Ryžių salotos





Išvirti ir ataušinti ryžius. Kubeliais supjaustyti krabų lazdeles. Ryžius, supjaustytas krabų lazdeles... |

Vyriškos salotos





Jautienos širdį arba kiaulienos liežuvius verdame ne mažiau kaip 2 val. Pievagrybius supjaustome... |

Pusrytinės gaivios salotos





Smulkintus kubeliais vaisius sumaišyti su varške. Pagal skonį galima apsibarstyti cukrumi. Puikios... |

Tuno salotos





Kietai išvirkite kiaušinius. Nuplaukite ir nusausinkite salotų lapus, suplėšykite juos... |

Makaronų salotos su žuvimi





Padažui: 200 ml neriebaus majonezo, 100ml natūralaus jogurto, ½ šaukštelio kario, druskos,... |

Vištienos salotos su ananasais





Vištienos krūtinėlę išvirti ir supjaustyti kubeliais. Ananasus supjaustyti kubeliais, žirnelius... |

Salotos su triušiena ir mandarinais





Triušienos mėsą reikia išvirti, druskos įdėti pagal skonį. Išvirtą mėsą, mandarinus ir ananasus... |

Šventinė mišrainė su liežuviu





Virtą liežuvį supjaustom kubeliais ir pakepinam. Į dubenį dedame nusunktus žirnelius, pjaustytus kiaušinius,... |

Mišrainė su perlinėmis kruopomis ir liežuviu





Liežuvį supjaustom smulkiais kubeliais, sumaišom su perlinėmis kruopomis. Dedam smulkiai supjaustytą... |

Salotinis „Gulbių ežeras"





Pirmiausia gaminamas padažas. Po kelis žalumynus reikia pasilikti papuošimui. Šiek tiek pasūdytame... |
PUSLAPIAI: