robertas ščesnavičius
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „robertas ščesnavičius“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „robertas ščesnavičius“.
Šie užkandukai sužavės visą šeimą: nuo stalo dings akimirksniu
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda.
O antrosios rubrikos metu Robertas žiūrovus supažindins su patiekalais, tinkančiais karštoms vasaros dienoms.
Šefas Robertas pasidalino paprastu kugelio receptu: skanauti panorės visi
Atėjus rudeniui virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius pasidalino populiaraus lietuviško patiekalo – bulvių plokštainio – receptu. Tiesa, TV3 laidoje „Su Robertu lengviau“ šefas atskleidė, kad griežtai atsisako šį patiekalą vadinti tokiu vardu ir renkasi tradicinį „kugelio“ pavadinimą. R. Ščesnavičiaus kugelio receptas nustebins savo paprastumu, o paskanauti šio patiekalo norės tiek maži, tiek dideli.
Kugeliui reikės:
250 g kiaulienos išpjovos
300 g tarpšonkaulinės mėsos
2 vnt.
Šefas Robertas siūlo išbandyti kitokį krevečių ruošimo būdą: vienas, du ir yra
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinį detektyvą“ bei „Vasaros hitą“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. Šįkart virtuvės šefas gamino krevetes pataluose.
Šios salotos atgaivins karštą dieną: vienas ingredientas jus nustebins
Kai norisi skaniai ir sveikai pavalgyti, dažnas renkasi salotas. Šį kartą laidoje „Su Robertu lengviau“ šefas Robertas Ščesnavičius pasidalino paprastu gaivių salotų receptu su kepta jautiena ir neįprastu ingredientu – papajos vaisiumi.
Salotoms reikės:
4 vnt. vyšninių pomidoriukų;
3 vnt. mažų cukinijų;
1 vnt. papajos vaisiaus;
Šlakelio alyvuogių aliejaus;
Pipirų su citrina pagal skonį;
1 vnt. romaninės salotos;
Kelių lapelių karčios „radicchio“ salotos;
1 vnt. avokado.
Šefas Robertas rekomenduoja išbandyti šiuos užkandukus: tokių dar neragavote
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinį detektyvą“ bei „Vasaros hitą“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. Šįkart virtuvės šefas gamino užkandukus su bananais, kelių rūšių sūriu ir vytintu tunu.
Šie užkandukai su jautiena sužavės visus: tirps burnoje
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinį detektyvą“ bei „Vasaros hitą“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. Šįkart šefas pagamino jautienos tartarą ir kepintą duonelę.
Kulinaro Roberto studijoje apsilankiusi aktorė Inga Norkutė: „Esu viena, bet ne vieniša“
Šį sekmadienį Roberto Ščesnavičiaus virtuvėje karaliaus jautiena – nuo slaptu ingredientu gardinto tartaro iki egzotiškų salotų. Pastarosios ypatingą įspūdį paliks žinomai aktorei Ingai Norkutei, kuri, apsilankiusi TV3 laidoje „Su Robertu lengviau“, prabils ir apie asmeninį savo gyvenimą.
„Kulinarinio detektyvo“ rubrikoje Robertas gamins ypač gardžius užkandukus, kuriems naudos žalią jautieną.
Šefas Robertas dalinasi vasaros hitu: tikras sakartveliškas šašlykas
Jei nusibodo gaminti tuos pačius šašlykus kiekvienais metais ir norisi šeimą bei draugus nustebinti? Šis receptas būtent jums. Šefas Robertas Ščesnavičius ir svečias iš Sakartvelo laidoje „Su Robertu lengviau“ dalinasi, kaip pasigaminti gardžiuosius Sakartvelo šašlykus, nuo kurių apsilaižysite pirštus.
Šašlykams reikės:
1 kg kiaulienos nugarinės išpjovos;
Pipirų pagal skonį;
Druskos pagal skonį;
Sausos adžikos pagal skonį;
20 ml granatų sirupo;
20 ml alyvuogių aliejaus.
Šie įdaryti jelapenai nustebins draugus: nepaliks abejingų
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinį detektyvą“ bei „Vasaros hitą“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. Šįkart šefas pagamino įdarytus jelapenus.
Grupės „Lietuvaičiai“ narys atskleidė, kas koncertuose jį veda iš proto: skirta vienai klausytojų grupei
TV3 kulinarinėje laidoje „Su Robertu lengviau“ prie gardžių patiekalų netrūksta ir įdomiausių pokalbių. Į svečius pas šefą Robertą Ščesnavičių atvykęs muzikinės grupės „Lietuvaičiai“ narys Benas Mišeika atskleidė, kokie žiūrovai per koncertus dažniausiai nejaučia ribų.
Kulinarui R. Ščesnavičiui dainininko užklausus apie kuriozus per koncertus, šis paminėjo ir gerbėjas moteris.
„Matau, kad merginoms labai patinkate“, – nusijuokė šefas.
„Nežinau, reikėtų merginų paklausti.
REKLAMA
REKLAMA
Šefas Robertas Ščesnavičius ragina išbandyt svogūnų tartą: skonis nenuvils
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinio detektyvo“ bei „Vasaros hito“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda.
Antrosios rubrikos metu Robertas žiūrovus supažindins su patiekalais, tinkančiais karštoms vasaros dienoms.
Ši svogūnų tarta nepaliks abejingų: kviečia išmėginti
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinio detektyvo“ bei „Vasaros hito“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. Šįkart šefas pagamino gardžią svogūnų tartą.
Pabodo šaltibarščiai? Žinomas kulinaras atskleidė sriubą, kuri lengvai juos pakeis
Jau šį sekmadienį prie TV3 ekranų ir vėl susiburs legendinio kulinaro Roberto Ščesnavičiaus gerbėjai. Kuo šį kartą žiūrovus pasiruošęs nustebinti Robertas? Žiūrovų laukia ne tik linksma ir gardi „Kulinarinio detektyvo“ užduotis, bet ir tikru „Vasaros hitu“ tapsianti sriuba, galinti konkuruoti net ir su visų lietuvių mylimais šaltibarščiais.
Šios salotos su arbūzu taps nepakeičiamos: kulinaro Roberto Ščesnavičiaus receptas idealiai tiks vasaros pietums
Šį sekmadienį žiūrovai išvys pirmąją TV3 laidą „Su Robertu lengviau“. Garsusis kulinaras Robertas Ščesnavičius į eterį grįžta kupinas naujienų ir gardžiausių vasariškų receptų! Vienas iš jų taps nepakeičiamas tuomet, kai norisi lengvų, naujų ir vasariškų pietų. Ar kada ragavote salotas su arbūzais?
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinio detektyvo“ bei „Vasaros hito“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda.
Į TV ekranus grįžtantis Robertas Ščesnavičius prisiminė darbą su V. Šapranausku: „Norėjau būti toks, kaip jis“
Legendinis kulinaras Robertas Ščesnavičius po 6 metų pertraukos šį vasaros sezoną grįžta į TV3 eterį! Vienas žinomiausių virtuvės šefų sekmadieniais sveikinsis su žiūrovais, supažindins su kulinarinėmis naujienomis, pasidalins savo patirtimi, žiniomis, receptais, bei, žinoma, gera nuotaika. Tiesa, jis neslepia – nuo šiol jo laidos „Su Robertu lengviau“ bus kitokios.
Renginyje lyderiams – iš viešumos dingęs virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius: „Mano laikais tokių galimybių nebuvo“
Verslo paslaptis ir pardavimų skaičiaus didinimo taisykles nori perprasti kiekvienas. Todėl spalio 26-ąją Kaune verslininkai ir visuomenės veikėjai rinkosi pasiklausyti žinomo lyderystės trenerio, Mokymų akademijos įkūrėjo ir verslo lektoriaus Gintaro Ignatavičiaus seminaro.
Ar Paulius Ambrazevičius norėjo nunuodyti Zitą Kelmickaitę?
Šį ketvirtadienį Zyplių dvare įsikūrusiame restorane „Kuchmistrai“ (Šakių r.) nuaidėjo, ko gero, didžiausia puota visoje Lietuvoje. Kepti fazanai ir balandžiai, keliasdešimt litrų alaus sriubos, šakočio ledai ir vietoj šampano geriami šaltybarščiai... Puikiausi patiekalai viliojo išalkusius vakaro svečius, tačiau daugelio jų nebuvo galima ragauti, kol situacijos neįvertino Zita Kelmickaitė.
Išskirtinės Neringos Šiaudikytės 25 gimtadienio akimirkos: buvo tikrai ypatinga
Dvidešimt penktasis gimtadienis žinomai dainininkei Neringai Šiaudikytei įsimins ilgam – jam skirtos iškilmės surengtos ir kulinarinėje studijoje, ir naktiniame klube, ir su prabangiais gėrimais, ir su airanu, ir su išskirtine suknele Lietuvoje, ir su seksualiu bikini Turkijos paplūdimyje. „Šįmet gimtadienis tikrai ypatingas. Jis sutapo su dar dviem labai svarbiomis progomis – sužadėtuvėmis bei pirmojo mano dainos vaizdo klipo pristatymu“, - sakė Turkijoje su šeima besiilsinti dainininkė.
Metų skandalas? Trijų žinomų moterų konfliktas baigėsi ašaromis
Vis didesnį pagreitį įgaunantis TV3 nuotykių realybės šou „Pavojingi aukštakulniai“ tampa tikru emociniu iššūkiu jo dalyvėms. Jau šį pirmadienį žiūrovai išvys netikėtai filmavimo aikštelėje įsiplieskusį konfliktą, pakirtusį kojas net patiems projekto rengėjams. Kodėl pravirks didžiausius sunkumus gyvenime atlaikiusi, bet silpnumo akimirką emocijų nesugebėjusi suvaldyti „ožkų karaliene“ tituluojama ūkininkė Dalia Ėmužytė? Laidoje pokalbiai suksis apie du skirtingus polius – draugystę ir priešus.
Šefas R. Ščesnavičius: tik lėta mityba teikia malonumą
Jau šį šeštadienį 10 val. žinomas šefas Robertas Ščesnavičius grįžta į ekranus su naująja BTV laida „Šefas rekomenduoja. Robertas pasakoja naujojo autorinio kulinarinio šou „Šefas rekomenduoja“ atsiradimo priežastis ir tikslus, apie gastronomines keliones, naujas idėjas, autoritetus ir pasaulį, kuriame egzistuoja labai skirtingi mitybos įpročiai.
Gamindami virtuvėse, projekto dalyviai apkeliavo visą pasaulį
Sekmadienį finišavusioje TV3 kulinarinėje laboratorijoje „Susitikime virtuvėje“ svajonę, kurią įgyvendins prekybos centras „Iki“, laimėjo kartu gaminusios marijampolietė Loreta ir vilnietė Eglė. Per keturis mėnesius trukusius kulinarinius eksperimentus buvo pagaminti net 466 patiekalai ir išgerta daugiau nei 200 puodelių kavos.
Į šeštąjį projekto sezoną kompetentinga komisija atrinko penkiolika porų.
Griežtos Itališkos virtuvės pamokos: rizotas tai ne ryžių košė!
„Viva Italija!“ – kaip tik tokie šūksniai, pagiriantys visame pasaulyje populiarią Italijos virtuvę, skambės jau šį sekmadienį 17.40 val. TV3 kulinarijos laboratorijoje „Susitikime virtuvėje“. Laidos dalyviai visai netikėtai pateks į linksmą itališką fiestą, kurią surengs šios savaitės lyderiai – draugai kauniečiai Laimutė ir Gediminas.
Nuo studijų laikų pažįstami draugai papasakos, kad šią savaitę jie neveikė nieko kito, kaip tik ruošėsi savaitės finalui.
„Susitikime virtuvėje“ šeimininkaus ir grupės „Yva“ merginos
TV3 žiūrovai sekmadienį laidoje „Susitikime virtuvėje“ turės progą susipažinti su naujomis kulinarinio meistriškumo kovas pradedančiomis penkiomis poromis, tarp kurių ir populiarios merginų grupės „Yva“ narės Ieva ir Gintarė.
Ankstesniuose etapuose dalyviai išsakydami kritiką stengėsi būti mandagūs ir korektiški, skirdami balus – sąžiningi ir nuoširdūs, o šį kartą žiūrovai pamatys visai kitokį, žymiai pikantiškesnį, vaizdą. Poros bus nusiteikusios labai kritiškai ir kategoriškai.
Geras krepšininkas ir virtuvėje praverčia
TV3 laidos „Susitikime virtuvėje“ kulinarinio meistriškumo kovose prasidėjo antrasis etapas: į kovą dėl svajonių virtuvės stojo dar penkios poros. Šį sekmadienį virtuvės šefus Liną Samėną ir Robertą Ščesnavičių kartu su kitomis dalyvių poromis į namą, pastatytą virš vandens, vakarieniauti kvies pirmasis antrojo etapo duetas – Edita ir Rytis.
Jų meniu pavadinimas – „Velniškas ruduo“ – užminė mįslę net virtuvės šefams.
Virtuvėje – kaip kare: visos priemonės pateisinamos
Šį sekmadienį TV3 laidoje „Susitikime virtuvėje“ ne tik gardžiais valgiais kvepės, bet ir užvirs įnirtinga kova. Laidos dalyvių organizuojama vakarienė bus kaip niekad intriguojanti! Kaip tik spalio 2-ąją 17.40 val. išaiškės pirmoji finalininkų, toliau tęsiančių kovą dėl pagrindinio prizo – dėl svajonių virtuvės, pora.
Sekmadienio vakarienės šeimininkai bus kretingiškiai Algirdas ir jo mama Rasa. Jie ne kartą sakė, kad į žaidimą atėjo trokšdami laimėti.
„Susitikime virtuvėje“ – provincijos paprastumo ir didmiesčio snobizmo akistata
Laidoje „Susitikime virtuvėje“ kulinarinio meistriškumo kovos dėl garbės ir pagrindinio prizo – svajonių virtuvės įgauna pagreitį. Tiesa, pirmojo etapo dalyviams priartėti prie finalo kol kas sekasi sunkiai: jaudulys išprovokuoja klaidas, o laidos vedliai – virtuvės meistrai Linas Samėnas ir Robertas Ščesnavičius dažniau švaistosi kritikos strėlėmis nei aukštais įvertinimais. Iki šiol nė vienai porai nepavyko net priartėti prie maksimalaus – 100 balų įvertinimo.
Laidoje „Be grimo” ginčas: su kokiu E sriuba skaniausia?
„Natrio gliutamatas – pats nekalčiausias maisto priedas”, – pirmadienio TV3 pokalbių laidoje „Be grimo” tikins Sveikatos apsaugos ministerijos sveikatos stiprinimo skyriaus vedėjas Almantas Kranauskas. Diskusija apie tai, ar verta bijoti E raidėmis žymimų maisto priedų, ar tai tėra ekologų išpūsta psichozė, užvirs jau šį vakarą 19.40 val.
Naujas BTV sezonas – nuo rugsėjo 3-iosios
Baltijos televizija su šūkiu „...ir gyvent smagiau!” nuo rugsėjo 3-iosios pradeda naują, penkioliktąjį sezoną.Žiūrovų dėmesio tikisi 13 BTV laidų: atsinaujinęs ir naujomis rubrikomis pasipildęs populiarusis „Šeštadienio rytas“ su Asta Stašaityte-Masalskiene, džiaugsmą ir gerą nuotaiką į jūsų namus jau šeštus metus nešantis „Sveikinimų koncertas“ su Laima Kybartiene, nuotaikingas gyvenimo būdo žurnalas „Tarp miesto ir kaimo“ su Vilma Čereškiene, praktiškų patarimų ir humoro kupini „Namų darbai“ s...