Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
tik gaila, kad ne kiekvienas siais laikais turi tuos savo darzus. Manau laikas zlugdyti tas visas maximas,iki, rimi is kuriu visa ta mesla perkame, juk jie taupo,iesko pigiu produktu prikistu konservantais ir chemikalais.laikas kurti mazytes specializuotas krautuveles,kur galima bus isigyti sviezio maisto. Patys zmones turime ta padaryti.
aš stengiuosi visai nevartoti chemikalinių produktų, o ypač sriubų, juk geriausia daržovių sriubytė iš savo daržo
Kenksmingos, ar ne, bet priklausomybę sukelia, iš asmeninės patirties galiu pasakyti:)
Manau didziausia problema yra tos kiaules, kurie prisiperka maisto kalnus,sedi ir punta prie televizoriu.Ko nesuryja per diena, sekancia ismetineja- del to,kad pasildytas maistas nebeskanus,o ka tik pagaminto nesugeba sukisti i savo issiputusius pilvus. Pries pirkdami, zmones ,pamastykite,ar suvalgysit, ar reikia, koki kieki pirkti. Nes del jusu, mazeja maisto istekliai. Juk pasauly zmoniu nemazeja, visiems reikia maitintis.
Mes tiek 'persiede' tu saldikliu, dazikliu ir pan, kad net pamirsome,kas yra tikras skonis.del to ir neskanu.o kai tektu vel ta pati sveika maista pavalgyti, tai gal tada paragave tos E sriubytes supykintu
Gal ir nekalčiausias niekas ten nežino, bet nedidelė norma natrio gliutamato + "skoninių medžiagų, dažiklių, malto popieriaus, modifikuoto krakmolo, ir riebalų, ir štai tai Marijonai tavo skaniosios dešrelės. O jei nedėti to gliukomato, tai kitų "valgomų" priedų dozės žiauriai viršytų normas, ir nebeskanios dešrelės būtų.
REKLAMA
REKLAMA
Laidoje „Be grimo” ginčas: su kokiu E sriuba skaniausia?