desertas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „desertas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „desertas“.

Išsisaugokite šį tinginių receptą Kalėdoms: nuo stalo dings žaibiškai

Jau pradėjote ieškoti Kalėdomis kvepiančių receptų? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi, ką pasiūlyti. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pagaminti itin greitą desertą su mandarinais, kuris ne tik gražiai atrodys ant stalo, bet ir į namus atneš kalėdinės dvasios.
2024-12-13

Desertas, be kurio nepraeina nė viena mugė: atskleidė, kaip gardžiuosius grybukus pasigaminti namuose

Be kokio deserto nepraeina nė viena lietuviška mugė? Išgirdę tokį klausimą, daugelis tikriausiai iškart pagalvoja apie desertą, kuriam atsispirti – be galo sunku. Tai – grybukai! Šiandien jų yra daugybė, o ne vienas žinomas žmogus netgi yra surengęs skaniausiųjų konkursą! Tačiau dažniausiai patys skaniausia desertai yra tie, kuriuos pasigaminame patys – būtent tą atskleis šio sekmadienio TV3 laida „La maistas.
2024-11-29

Slyvų megėjams – greitas ir gardus receptas: patiks visiems

TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė kaip pasigaminti paprastą ir labai skanų keptų slyvų desertą. Rūgštelė nuo slyvų puikiai derės su karamelizuotais riešutais ir saldžia plakta grietinėle – išbandyti receptą tikrai verta.
2024-09-22

Labai paprasta ir skanu: labai gaivus kruasanų apkepas

TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti gardų ir itin greitai paruošiamą patiekalą. Šis desertas itin patiks smaližiams bei gaivių desertų mėgėjams. Kruasanų apkepui reikės: 6 kruasanų 400 ml pieno 200 gr kreminio sūrio 150 gr cukraus 3 kiaušinių Šaukštelio vanilės ekstrakto Šviežių arba šaldytų uogų Gaminimo eiga: Kruasanus supjaustyti nedideliais gabalėliais, sudėti į kepimo indą, išteptą sviestu.
2024-06-02

Purus ir itin greitas desertas: tiks net pusryčių stalui

TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė pristatė lengvą desertą pavadinimu „Madeiros pyragas“, kuris puikiai tiks net pusryčių stalui. Šis pyragas itin populiarus Didžiojoje Britanijoje, anksčiau būdavo patiekiamas su taure Madeiros vyno.  Madeiros pyragui reikės:  500 gr. šviežių braškių Trijų šaukštų „Farina“ cukraus 60 ml. Madeiros vyno 240 gr. kambario temperatūros sviesto 200 gr. cukraus 250 gr. miltų 50 gr.
2024-05-25

Pasigaminkite paprastą ledų desertą: itin patiks kavos mėgėjams

Kai už lango vis dažniau lepina saulė, galima atidaryti išsiilgtą ledų sezoną. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti itališką desertą – ledus, pagardintus karšta espresso kava bei karamelizuotais riešutais.
2024-04-14

Jei norite kažko saldaus, pasigaminkite karamelinių skanėstų: itin patiks smaližiams

Jei norisi kažko saldaus ir paprasto, karamelinis skanėstas su šokoladu – kaip tik jums. Kaip sako TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė, kadangi pavasaris vis labiau mus lepina saulės spinduliais ir šiltesniu oru, šis desertas puikiai tiks gamtoje – jis patogios formos įsidėti į maisto dėžutes ir skanauti iškyloje gamtoje.
2024-03-24

Tinginys pagal Liuciją sužavės visus: apsilaižysite pirštelius

„Lietuviai įsisavinę turbūt vieną paprasčiausių tinginio gaminimo formų, kuris, man asmeniškai, yra pats skaniausias. Pamenu dar vaikystėje tinginį gamindavo be jokio kondensuoto pieno, bet virdavo su pienu, cukrumi, sviestu – tinginys gaudavosi minkštesnis, bet toks pats nerealiai gardus. Gaminant tinginį su kondensuotu saldintu pienu yra truputį paprasčiau ir greičiau negu tik su pienu.
2024-03-03

Atskleidė tobulos „Panna Cottos“ receptą: pagaminti labai paprasta

Vienas žymiausių desertų pasaulyje – iš saldintos grietinėlės pagaminta itališka „Panna Cotta“. Tai itin nesudėtingas receptas, kurį TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ parodė vedėja Kotryna Starkienė. Žinoma moteris dar kartą įrodė, kad tam, jog virtuvėje sublizgėtumėte, išskirtiniai gebėjimai tikrai nėra būtini.
2024-03-03

Gian Luca pasidalijo tikro itališko tiramisu receptu: apsilaižysite pirštelius

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart aplankęs Kazlų Rūdoje veganiškais saldumynais garsėjančią Irmą Trečiokienę Gian Luca stojo į tiramisu kovą ir parodė, kaip pasigaminti tikrą itališką tiramisu.
2024-02-22
REKLAMA
REKLAMA

Šventiniai desertai stebina gyventojus: už įspūdingus kūrinius nepagaili ir 100 eurų

Paryžiuje desertų meistrai šventėms gamina įspūdingus desertus. Sužinokite, kas juos įkvepė ir kodėl pirkėjai už desertą negailėjo ir šimto eurų. Prestižinėje Paryžiaus desertinėje prieš šventes buvo pats darbymetis. Meistrai gamino išskirtinius desertus, o jų įkvėpimas – ikoniniai Paryžiaus pastatai. Vienas populiariausių šio sezono desertų – šokoladiniai Garnjė operos rūmai su visais autentiškais papuošimais.
2023-12-30

Prakandusi Vilniuje pirktą tinginį moteris ėmė žiaugčioti: tokio radinio nelinkėtų niekam

Moteris, „Prezo“ kepyklėlėje norėjusi pasimėgauti mėgstamu desertu, negalėjo patikėti savo akimis – maiste rado nagą. „Niekam nelinkėčiau tokios patirties, kaip kad iš burnos išsitraukti kažkieno nagą… Tai įrodymas jog ši įmonė ir jos darbuotojai nesilaiko higienos normų ir nedėvi pirštinių… baisu iki šiol, nes pradedi mąstyti kur tos rankos buvo iki tol, kol palietė mano ir kitų lankytojų maistą.
64 2023-11-22

Atskleidė superinį rudens troškinį: neišbandyti būtų nuodėmė

Nustebinkite savo šeimą nepakartojamo skonio patiekalais – obuolių pudingu su karamele ir rudeniniu vištienos troškiniu su grybais ir sviestiniais pyragėliais. Kaip žingsnis po žingsnio paruošti šiuos gardžius patiekalus, pamatysite jau šį šeštadienį TV3 laidoje „Gardu gardu“. Pasigaminę šiuos patiekalus nepasigailėsite, nes jį pasigardžiuodama valgys visa šeima! Obuolių pudingas su karamele Jums reikės: 6 vnt.
2023-10-05

Paprasta, bet labai gardu: burnoje tirpstantis citrininis tiramisu

Paprastas, gaivus ir gardus deserto receptas praverčia kiekvienam. TV3 laidoje „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis atskleidė, kaip pasigaminti patį skaniausią, burnoje tirpstantį citrininį tiramisu, kuriuo nustebinsite savo artimuosius. Citrininiam tiramisu reikės: Citrinų žievelių cukatų ir sirupo; 3 vnt. citrinų žievelių; 2 vnt. citrinų sulčių; 170 g cukraus; 100 g vandens; 4 vnt.
2023-09-09

Parodė, kaip iš kefyro ir uogų pagaminti desertą: skonis nepakartojamas

„Gaivus ir lengvas desertas, tarsi vasaros diena po lietaus. Greitai pagaminamas ir dar greičiau suvalgomas“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė. Reikės: 1 l kefyro; 1 l braškių; 3 v. š. želatinos + 100 ml vandens, jei brinkinti; 7–10 v. š. cukraus (reguliuokite pagal savo skonį). Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti. Į kefyrą suberiame cukrų, išmaišome ir leidžiame ištirpti. Braškes nuplauname, supjaustome nedideliais gabalėliais. Įmaišome į kefyrą.
2023-08-06

Smaližius nukels į tikrą skonių rojų: ypač lengvai pagaminamas desertas su karamele ir ledais

Ir pusryčiams, ir desertui tinkantis lengvas receptas visada praverčia. Būtent tokiu receptu, kuris ypač patiks smaližiams, laidoje „Skaniai ir paprastai“ dalinasi virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis. Jis atskleidžia, kaip pasigaminti gardų prancūzišką skrebutį su karamele. JUMS REIKĖS: 1 kepaliuko šviesios duonos; 8 vnt.
2023-07-29

Gardus pyragas su persikais: vienas ingredientas jus nustebins

Norisi skanaus ir tuo pačiu gaivaus, vasariško deserto? Virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis laidoje „Skaniai ir paprastai“ dalinasi paprastu, bet fantastiško skonio pyrago su persikais receptu. Šis desertas pasižymi tikra skonių jūra, nes pyragą pagardina neįprastas ingredientas – bri sūris. Pyragui reikės: 1 pak. (~450g) filo tešlos; ~200 g lydyto sviesto; 3–4 vnt. gerai prinokusių persikų; ~250 g bri sūrio; 2 vnt.
2023-07-23

Roberto Kalinkino deserto receptas taps smaližių svajone: paruošite net ant grilio

Paskutinė šio penktadienio TV3 laida „Lidl grilio talentai“ taps tikra dovana visiems smaližiams. Laukia ne tik drąsūs bandymai ant grilio pagaminti daugelio mėgstamą desertą „Pavlovą“, bet ir ypatingo apversto kriaušių pyrago receptas.
2023-06-30

Ant pusryčių stalo – vasariškas ir itin išvaizdus pyragas, kurį bus gaila valgyti

Šį savaitgalį ant jūsų stalo gali puikuotis nekeptas mangų sūrio pyagas. Jį pasigaminti paprasta, tačiau prireiks kantrybės – pyragas bent 6 val. turėtų pastovėti šaldytuve.  Pyragui jums reikės: 150 g mėgstamų trapių sausainių 50 g tirpinto sviesto 5 vnt.
2023-06-11

Pasidalijo ypatingu sausainių receptu – pasigaminę nepasigailėsite

TV3 laidos „Gardu Gardu“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis tiems, kurie nori pasmaližiauti, siūlo išbandyti puikų desertą ar užkandį – avižinius sausainius. Tiesa, šie sausainiai – ypatingi. Klasikinį skonį papildo džiovintos spanguolės ir karijų riešutai, kuriuos galite keisti pagal skonį ar nuotaiką. Gaminant pagal šį receptą sausainius, iškepsite minkštus ir nebyrančius, o jais mėgautis galėsite ne vieną dieną. Sausainiams jums reikės: 1. 85 g sviesto; 2. 0,5 arb.
2023-04-09

Atskleidė skaniausio trupininio skruzdėlyno receptą: skonis nukels į vaikystę

Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ jau apkeliavo kone visą Lietuvą, todėl šįkart pakvietė į savo namus, kur supažindino su laidoje dažniausiai minimu žmogumi – savo žaviąja žmona Egle. Laidoje Eglė išdavė, kaip pasigaminti patį skaniausią vaikystės desertą – trupininį skruzdėlyną. Jiedu aprodė savo namus ir papasakojo, kuo gyvena pastarąjį mėnesį.
2023-03-07

Turite pernokusių bananų? Neišmeskite ir pasigaminkite šį fantastiško skonio pyragą

Turite namuose užsilikusių pajuodusių, pernokusių bananų? Jokiu būdu jų neišmeskite! Geriau pasigaminkite bananų pyragą, kuriam būtent tokių bananų ir reikia. TV3 laidos „Gardu Gardu“ šefas Gediminas Endriukaitis parodė, kaip pasigaminti drėgną, purų, sodraus skonio pyragą, kuriam papildomo skonio suteiks kartusis šokoladas. O jei dar skirsite kelias minutes savo laiko pasigaminti puikaus žaliųjų citrinų kreminio sūrio kremą, mėgausitės kiekvienu kąsniu ir tikrai norėsite pakartoti.
2023-02-25

Šis desertas tobulai tiks Kalėdoms: dėkos visa šeima

Jei dar nežinote, kokiu desertu palepinti savo šeimą ir draugus per Kalėdas, TV3 laidos „Gardu Gardu“ šefas Gediminas Endriukaitis turi jums pasiūlymą. Anot jo, šis desertas tobulai tiks Kalėdų stalui, ir siūlo jums pasigaminti itališkąją cinamoninę panakotą su riešutine granola. Panakotai jums reikės: 3 vnt. cinamono lazdelių; 500 ml riebios grietinėlės; 300 ml pieno; 50 g cukraus (pagal skonį); 1 arb. šaukštelio vanilės ekstrakto; 4 vnt.
2022-12-25

Pasigaminę šias bandeles nustebinsite visą šeimą: norėsis dar ir dar

Jau po truputį kapsi paskutinės rudens dienos, todėl būtina iki žiemos spėti pasilepinti rudeniškais patiekalais. Vienu tokių TV3 laidoje „Gardu Gardu“ pasidalijo virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis. Profesionalas žiūrovams parodė, kaip pasigaminti bandeles „Pynutes“ su moliūgais. Bandelėms jums reikės: 240 g naminio moliūgų kremo 2 valg. šaukštų migdolų miltų 2 valg. šaukštų rudojo cukraus Mažo žiupsnelio malto kardamono Žiupsnelio malto cinamono 4 vnt.
2022-11-19

Kaltės jausmo nekeliantis desertas: sveikuoliško torto su sausainiais receptas

Skaniai ir sveikai pavalgyti nori ne vienas – TV3 laidoje „Į sveikatą“ Agnė Dzeranova pasidalino receptu, kuris smaližiams nekels kaltės jausmo. Laidos vedėja nusprendė pasidalinti torto su sausainiais receptu. Torto pagrindui reikės: 1 pakelio sausainių; 60 g. sviesto. Kremui: 200 g. anakardžių; 1 avokado; 120 g. kokosų aliejaus; 2 saujų aviečių; Pusės citrinos sulčių; 2 ar 3 šaukštų medaus. Sausainius sulaužome į smulkintuvą ir juos sumalame iki birios, į miltus panašios, masės.
2022-09-17

Obuolių metą sutikite išradingai: griliuje kepto štrudelio receptas

Kulinarinės laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis jau ne kartą įrodė, kad grilius skirtas ne tik mėsai, bet jame taip pat galima puikiai pasigaminti ir desertus. Šį kartą šefas parodė, kaip išsikepti fantastišką obuolinį štrudelį.
2022-08-15

Atrado labai skanų naminį desertą: tokio dar nebūsite ragavę

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės desertas.
2022-05-31

Atrado superinį naminį desertą: padėkos ir jūsų organizmas

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės desertas. Panakotai reikės: 1 puodelio riešutų pieno (recepte naudojama anakardžių); 1 puodelio augalinės grietinėlės; 1 valg.
2022-05-17

Velykiniai patiekalai vos už 20 eurų: išbandę nepasigailėsite

Jei planuojate šeimos vasaros atostogas, naują pirkinį namams ar turite kitų svarbių finansinių tikslų, neabejojame, kad norite sutaupyti. Deja, kartais šventės suplanuotą biudžetą pakoreguoja ir vėliau tenka labiau susiveržti diržus. Kad taip nenutiktų ir jūs įgyvendintumėte savo šeimos svajones, išbandykite piniginei draugiškus velykinius receptus. Jie skoniu pranoksta net kai kuriuos prabangius patiekalus.
2022-03-31

Tokio tiramisu dar nebūsite ragavę: norėsis dar ir dar

TV3 laidos „Gardu Gardu“ šefas Gediminas Endriukaitis parodė kaip pasigaminti bene populiariausią desertą visame pasaulyje – tiramisu. Tik šis receptas bus kiek kitoks – tai bus pistacijų tiramisu, kuris derės tiek su kava, tiek su kakava. Tiramisu desertui Jums reikės: 1. 350 g maskarponės sūrio; 2. 3 valg. šaukštų pistacijų pastos; 3. 4 vnt.
2022-02-20

Abejingų nepaliksiantis maskarponės ir trintų vaisių desertas – išbandykite

Per didelis kiekis saldumynų – ne itin sveika, tačiau retkarčiais pasmaguriauti - tikrai ne nuodėmė. Juk kartais tiesiog būtina atsipalaiduoti ir pasilepinti. Taigi šį kartą - nuostabaus skonio, burnoje tirpstantis maskarponės ir vaisių desertas. Reikės 400 gramų pasirinktų vaisių; 250 gramų maskarponės sūrio; 150 gramų migdolinių sausainių; 50 gramų cukraus; 4 šaukštai saldaus baltojo vyno; Mėtų lapeliai  papuošimui.
2022-02-14

Šis burnoje tirpstantis pyragas patiks ne tik varškės fanams: nebeieškosite parduotuvėse

TV3 televizijos laidos „Gardu Gardu“ komanda sulaukė žiūrovės Aurelijos laiško. Moteris rašė, kad su šeima jau yra priklausomi nuo varškės desertų, o ypač – pyrago „Draugystė“. Kaip pasigaminti šį burnoje tirpstantį desertą namuose, parodė virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis. Tešlai reikės: 1. 150 g minkšto sviesto; 2. 100 g cukraus; 3. 1 kiaušinio; 4. 1,5 šaukšto grietinės; 5. 300 g miltų; 6. 0,5 arb. šaukštelio kepimo miltelių; 7. Žiupsnio druskos.
2022-01-16

Nepaprastai skanus ir sveikas desertas: neprireiks nė šaukštelio cukraus

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų.
2021-12-20

Tikro Kuršėnų vyniotinio receptas: pasakiško skonio desertą pasigaminsite be vargo

TV3 televizijos laidos „Gardu Gardu“ kūrybinė komanda sulaukė prašymo iš Estijos. Šioje šalyje gyvenanti lietuvė paprašė virtuvės šefo Gedimino Endriukaičio parodyti, kaip gaminti tikrą Kuršėnų vyniotinį, kadangi svetur ji šio mėgstamo deserto niekur neranda. O patiems pasigaminti šį legendinį skanumyną yra tikrai paprasta. Biskvitui reikės: 1. 5 kiaušinių; 2. 100 g cukraus; 3. 55 g kvietinių miltų; 4. 20 g kukurūzų krakmolo.
2021-10-23

Atskleidė, kaip išsirinkti geriausius sūrelius: jūsų organizmas padėkos

Daugelį neretai ištinka saldumynų noras ir kyla klausimas, kokius saldumynus galima rinktis sveikiau prekybos centruose? Kokius desertus pasigaminti greitai ir sveikiau? www.sveikataipalankus.lt įkūrėja, maisto technologė Raminta Bogušienė pataria, kaip išsirinkti desertą prekybos centruose, o ko apskritai nesirinkti ir gaminti namie.
2021-05-06

Turbo želės tortas pagal Audronę plinta žaibiškai: užteks vos 3 ingredientų

„Desertas visiems labai patiko, todėl receptu noriu pasidalinti ir su jumis“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė. Reikės: įvairių skonių želės, 40 gr želatinos, 385 gr kondensuoto pieno. Pasiruošiau įvairių skonių želę taip, kaip nurodyta ant pakuotės (tik vandens pilkite truputį mažiau t.y. 300ml.). Želatiną brinkinau 0.5 stiklinėje šalto vandens (10–15 min.
2021-03-05

Savaitgalio pietums – gardūs patiekalai: nuo stalo dings akimirksniu

Paprastai vasario mėnesį žuvies mėgėjai suplūsta į Palangą ragauti įvairiai paruoštų stintų. Šiemet to padaryti nepavyks, tačiau gardžiuotis šiomis agurkais kvepiančiomis žuvelėmis tikrai galime kiekvienas. Jų jau kuris laikas galima rasti parduotuvėse ir turguose. Lietuvoje stintos yra laikomos delikatesu ir yra labai vertinamos. Jas pagaminti yra nesudėtinga ir kažko įmantraus galvoti tikrai nereikia.
2021-02-12

Burlinskaitė savo svajonių desertą pavertė į kur kas sveikesnį: jo paragauti – jokios nuodėmės

Trenerė Indrė Burlinskaitė socialiniuose tinkluose garsėja ne tik dėl savo sporto treniruočių bei įvairių patarimų šia tema, bet ir dėl puikių kulinarinių sugebėjimų. Šįkart moteris nustebino sveikesne itin nuodėmingo deserto versija, kuria drąsiai galima mėgautis nebijant sau pakenkti. Pasirodo, kad pačią Indrę šį desertą sukurti įkvėpė faktas, jog nenorėdama pernelyg didelės kalorijų bombos, atsisakydavo deserto mylimoje kavinėje. Savo ruožtu ji sukūrė sveikesnę jo versiją.
2020-12-05

Pasigaminę tikrai nesigailėsite: burnoje tirpstančių sausainių su šokolado gabaliukais receptas

Laidoje „Gardu gardu“ apsilankęs šefų klubo narys Danielius pasidalijo burnoje tirpstančių sausainių su šokolado gabaliukais receptu. Laidos vedėja Daiva nustebo, kad Danielius labiau mėgsta gaminti konditerinius gaminius, o ne kulinarinius patiekalus. Pasak Danieliaus, dažniausiai kiekvienam vakarienėje labiausiai įsimena paskutinis patiekalas – desertas, o šis gali virsti net ir puikia dovana. Visai kaip ir Danieliaus sausainiai su šokolado gabaliukais.
2020-11-02

Šio vasariško deserto skonis nepaliks abejingų: dėkos visa šeima

Kiekvieną vasaros savaitgalį TV3 televizijos eteryje rodoma nauja edukacinė-pramoginė visai šeimai skirta laida „Kitsy“. Kiekvienoje laidoje paliečiamos vis skirtingos temos ir pateikiami vienas už kitą skanesni receptai.
2020-08-08

Pasidalijo sveiko ir labai skanaus saldėsio receptu: be vargo pasigaminti galės ir vaikai

Kiekvieną vasaros savaitgalį TV3 televizijos eteryje rodoma nauja edukacinė-pramoginė visai šeimai skirta laida „Kitsy“. Kiekvienoje laidoje paliečiamos vis skirtingos temos, o taip pat jose pateikiami ir labai paprasti, bet ypač skanūs receptai. Štai vienoje jų žaismingoji laidos vedėja Kitsy parodė, kaip pasigaminti sveikus avižinius batonėlius, kurie patiks visai šeimai.
2020-07-26

Paprasta ir labai skanu: parodė, kaip pasigaminti burnoje tirpstantį vasarišką desertą

Kiekvieną vasaros savaitgalį TV3 televizijos eteryje rodoma nauja edukacinė-pramoginė visai šeimai skirta laida „Kitsy“. Kiekvienoje laidoje paliečiamos vis skirtingos temos. O štai vienoje jų buvo kalbama apie šokoladą. Tad nenuostabu, kad žaismingoji laidos vedėja Kitsy parodė, kaip greitai ir paprastai pasigaminti labai skanų vasarišką desertą su trupučiu šokolado.
2020-07-26

Šie kiaušiniai taps Velykų stalo pasididžiavimu: pamatę juos, šeima aiktels

Trokštate nustebinti savo šeimą per Šv. Velykas? Tuomet užsirašykite šį itin paprastą, bet be galo gardų desertą. Norime jums padėti – pabandykite pagaminti kiaušinio formos žėlė. Prižadame, kiaušiniai nepaliks abejingų. Jie yra labai gardūs tiems, kurie mėgsta želę ir jie patrauklūs tiems, kurie pasiilgo pavasarinių spalvų, ryškumo ir grožio. Tokius kiaušinius jums siūlo barktime.co.
2020-04-08

Šokoladiniai kiaušiniai patiks net išrankiausiems: neužtruksite nė pusvalandžio

Artėjančios Velykos – puikus laikas išbandyti naujus receptus ir palepinti šeimą burnoje tirpstančiais skanumynais. O jei tokių desertų gaminimas dar neužima ir daug laiko – telieka pasiraitoti rankoves ir kibti į darbus! Šie paprasti ir greitai pagaminami šokoladiniai kiaušiniai su sūrio kremo įdaru privers net ir išrankiausius valgytojus apsilaižyti pirštukus, rašoma delish.com.
2020-04-08

Skaniausias tinginys vos iš 4 ingredientų: apsilaižysite pirštelius

„Kaip savaitgaliui nepasigaminti kokio nors deserto prie kavos ar arbatos puodelio. Greitai ir pagaminau tinginį vos iš 4 ingredientų, o visus produktus turėjau namuose. Gavosi puikiai“, – sako tinklaraštininkė Audronė. Reikės: 2×180 gr. sausainių, 150 gr. sviesto, 150 ml. saldaus kondensuoto pieno, 2 v.š. kakavos. GAMINIMAS Sausainius sutrupinau. Puodelyje ant viryklės ištirpinau sviestą, į jį supyliau kondensuotą pieną ir įdėjau kakavos.
2020-03-28

Paprasta, skanu ir greita: įstabaus skonio pyragas per mažiau nei pusvalandį

Kaip ir kiekvieną šeštadienio rytą TV3 televizijos žiūrovus linksmino kulinarinė laida „Gardu Gardu“, kurioje nuotaikingieji virtuvės šefai Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas stebino savo receptais. Tačiau ne ką blogesniu receptu žiūrovus nustebino ir Daiva, kuri parodė, kaip pasigaminti įstabaus skonio baltojo šokolado putėsius su damų piršteliais.
2020-02-08

Gardžios Kalėdomis kvepiančios „Pavlovos“ receptas – pirštus apsilaižys visi namiškiai

Televizijos laidos „Gardu Gardu“ vedėjai Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas pagamino nuostabius Kalėdų patiekalus. Tai buvo vieni populiariausių jų receptų, tačiau pritaikyti didžiausiai metų šventei. Visada stebinantis Ali ir šį kartą pasiūlė nuostabų skonių derinį. Kaip sako pats konditerijos meistras, tai buvo Kalėdomis kvepianti Pavlova, kuri puikiai papuoš šventinį stalą, o rankos pačios tiesis pagriebti gabalėlį.
2019-12-23
REKLAMA
Nestoras maistas  Nestoras maistas

Desertas ir supermaistas – viename dubenėlyje

Šimtą metų negaminau „smoothie“ dubenėlio ir pagaliau ši ilga pertrauka buvo sudrumsta (galit vadinti mane keistuole, kad tai įvyko žiemos metu, bet nieko negalėjau padaryti, tokie tie poreikiai!). Gamindama smūčius mėgstu juos pasidaryti tirštesnius, kabinamus šaukštu – tokiu būdu ilgiau jaučiuosi sotesnė.
2019-12-11
REKLAMA
Varškės rutuliukai – sveikas desertas, kuriam neatsispirs net vaikai  Varškės rutuliukai – sveikas desertas, kuriam neatsispirs net vaikai

Varškės rutuliukai – sveikas desertas, kuriam neatsispirs net vaikai

Saldumynų pasaulis turi tokią savybę, kad ir traukia mus, ir gąsdina. Tikiu, kad ir jums būna, kai viduje kaunasi du sąžinės balsai: vienas gundo griebti pridėtinio cukraus „bombą“, o kitas gąsdina, jog to pasekmė – nereikalingi kilogramai ant pilvo, bloga savijauta ir energijos stygius. Dar opesnė ir aktualesnė nesveikų saldumynų tema tampa tuomet, kai susilaukiame vaikų.
2019-12-02
REKLAMA
Kalėdinė Panakota  Kalėdinė Panakota

Pasirinkimas artėjančioms žiemos šventėms – lengvai paruošiama panakota

Kalėdinė Panakota? O taip! Ji tikrai puikus pasirinkimas artėjančioms žiemos šventėms – lengvai paruošiama, visai neįnoringa, maloniai nustebinanti ir taip labai kvepianti cinamonu bei apelsinais. Kiekvienas ją ragaudamas akimirksniu pajus kalėdinę nuotaiką! O, kad šis itališkas desertas tikrai pavyktų, labai svarbu pasirinkti tinkamo riebumo pieną bei grietinėlę.
2019-11-20
Į viršų