• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kulinarinės laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis jau ne kartą įrodė, kad grilius skirtas ne tik mėsai, bet jame taip pat galima puikiai pasigaminti ir desertus. Šį kartą šefas parodė, kaip išsikepti fantastišką obuolinį štrudelį.

Kulinarinės laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis jau ne kartą įrodė, kad grilius skirtas ne tik mėsai, bet jame taip pat galima puikiai pasigaminti ir desertus. Šį kartą šefas parodė, kaip išsikepti fantastišką obuolinį štrudelį.

REKLAMA

Patiekalui paruošti reikės:

1. 2-3 obuolių (rūgštesnių ir kuo kietesnių);

2. Šlakelio aliejaus;

3. Druskos;

4. 150 g karijų riešutų;

5. 60 g razinų;

6. 160 g rudojo cukraus;

7. 1 stiklinės džiuvesėlių;

8. ½ šaukštelio cinamono;

9. Muskato riešuto;

10. Citrinos;

11. Apelsino;

12. 8 lapų FILO tešlos;

13. Lydyto sviesto.

Kaip gaminti štrudelį, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Skaniai ir paprastai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 9:00 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų