• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų.

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų.

REKLAMA

Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės desertas, puikiai tinkantis ant kalėdinio stalo!

Veganiškas brownie

Reikės (9 gabalėliams):

25 minkštų datulių; 1 puodelio augalinio pieno (230g); 1/2 puodelio kokosų aliejaus (105g); 65g juodo 72% šokolado; 1 puodelio šviesių speltos arba kvietinių miltų (130g); 2/3 puodelio kakavos (75g); 1 šaukštelio kepimo miltelių; 1/2 šaukštelio druskos; 40g juodo šokolado gabalėlių

Kaip gaminti:

Iš datulių išimame kauliukus ir sumalame jas su augaliniu pienu iki vientisos masės. Kokosų aliejų ištirpdome kartu su juodu šokoladu. Viską sumaišome viename dubenyje. Kitame dubenyje sumaišome sausus produktus ir įsijojame į šokolado masę, tada viską gerai išmaišome.

REKLAMA
REKLAMA

Įmaišome šokolado gabaliukus ir dedame tešlą į nedidelę kvadratinę kepimo formą (ją išklojame kepimo popieriumi arba ištepame kokosų aliejumi ir pabarstome kakava). Kepame įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 27-30min. Iškepusį pyragą prieš pjaustant paliekame atvėsti.

Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui @followyourspoon

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų