Triušienos guliašas su daržovėmis
- Ingredientai
500 g triušienos;
2 morkos;
200 g žirnelių;
200 g žiedinis kopūstas;
svogūnas;
maža cukinija;
2 pomidorai;
šaukštas sviesto;
šaukštas miltų;
porą šaukštų grietinės;
šaukštelis pomidorų pastos;
juodieji pipirai;
druska;
saldžiosios paprikos milteliai;
Vorčesterio padažas;
sultinio kubelis.- Gaminimas
-
Keptuvėje su aliejumi pakepti svogūną. Šiems suminkštėjus, sudėti apkepti triušieną. Apkepus mėsai, sudėti prieskonius. Iš keptuvės viską perdėti į puodą, kuriame gaminsite guliašą, įpilti vandens, kad gerokai apsemtų. Į puodą įdėti kubelį sultinio, pavirti 10-15 min. Po to sudėti kubeliais pjaustytas daržoves, išskyrus morkas. Viską gerai išmaišyti ir ant lėtos ugnies dar patroškinti apie 10 min. Tuo metu atskiroje keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti sutarkuotas morkas. Joms apkepus, sudėti miltus ir dar šiek tiek pakepti. Morkas sudėti į puodą su guliašu, dar kartą gerai išmaišyti. Į masę įdėti pomidorų pastos ir viską troškinti, kol suminkštės mėsa ir daržovės. Prieš baigiant guliašui troškintis, įdėti grietinės. Garnyrui rekomenduojama patiekti virtas bulves ar ryžius.
Gairės: Triušienos guliašas su daržovėmis, morkos, žirneliai, kopūstas, sviestas, miltai, druska, Vorčesterio padažas.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Makaronai su krevetėmis





Iškepkite krevetes: ant vidutinės-aukštos ugnies įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Sudėkite... |

Lazanija





Pradedame nuo mėsos padažo. Sudedame mėsą ant įkaitintos sausos nepridegančiu paviršiumi keptuvės (jokio... |

Makaronai su šonine ir pievagrybiais





Pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus išverdame makaronus. Svogūną supjaustyti kubeliais, pievagrybius ir... |

Lazanija su cukinija





Paruošimas: Įkaitinkite alyvuogių aliejų, išspauskite į jį česnako skilteles, apkepkite keletą... |

Kiaušiniais užkepti makaronai





Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Perliekit šaltu vandeniu ir dėkite į šalį.... |

Vištienos kepenėlių aštrus troškinukas





Susmulkinti pipiriuką čili ir sumaišyti su supjaustytu svogūnu, apkepinti aliejuje. Vištų kepenėles... |

Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu





Kepenėles nuvalome. Susmulkiname svogūną ir kepiname svieste, kol pagelsta. Sudedame trintą česnaką ir kepiname 1... |

Kepenėlių tortas





Viska sumaišyt ir iškepti blynus (didumo tokio, kokio dydžio bus tortas).Jei gaunasi tiršta... |

Pistacijomis įdaryta višta





Vištą perpjauti išilgai nugaros ir atskirti mėsą ir kaulus nuo odos,labai atsargiai, kad oda... |

Vištiena su spagetti makaronais





Verdančiame vandenyje išverdame makaronus, perskalaujame po šaltu vandeniu ir sumaišome su... |

Vištienos pyragas





Išverdame vištienos mėsą. Jeigu yra su kaulu, tada nukauliname ir supjaustome nedideliais... |

Vištiena su medumi





Sumaišomas margarinas, medus, druska, garstyčios ir karis. Užpilama ant vištienos. Kepama orkaitėje... |

Švelni vištiena su abrikosais





Vištienos filė išplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Filė apkepti, įdėti druskos pagal... |

Amerikietiškai skrudinti vištienos gabaliukai





Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Pabarstome prieskoniais. Palaukiame apie 10-15 min, kol... |

Vištiena su kariu ir medumi





Apiberti vištieną druska, kariu ir pipirais. Česnakus smulkiai sutarkuoti ir įtrinti į vištieną.... |