Faršo krepšeliai
- Ingredientai
500 g faršo;
1 morka;
1 paprika;
100 g sūrio;
1 svogūnas;
druska;
prieskoniai;
pomidorų padažas;
daržovės pagal skonį: bulvės, cukinijos, baklažanai.- Gaminimas
-
Faršą paruošti kaip kotletams. Daržoves supjaustyti ir pakepti keptuvėje.
Iš faršo suformuoti "krepšelius"- kad būtų galima dėti įdarą. "Krepšelius" sudėti į skardą, į juos sudėti paruoštą įdarą, ant viršaus užtarkuoti sūrio. Kepti orkaitėje apie 30 min, 190 laipsnių temperatūroje. Patiekti su bulvėmis, daržovėmis ar ryžiais.
Gairės: faršas, morka, paprika, sūris, svogūnas, druska, prieskoniai, pomidorų padažas, daržovės.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

Varškės apkepas su ryžiais





Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje (naudojau raudonuosius ilgagrūdžius), juos nukošti ir atvėsinti.... |

Kinietiška traški vištiena su saldžiarūgščiu padažu





Vištos krūtinėlė supjaustyti juostelėmis. Tešlą: kiaušinių baltymus, krakmolą ir druską... |

Apkepas su dešrelėmis ir sūriu





Sūrį sutrinti. Iš sūrio, miltų, kiaušinio, grietinės ir žiupsnelio druskos suminkyti tešlą. Ją... |

Vištiena su medaus padažu





Vištieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais. sumaišyti miltus ir krakmolą, juose... |

Totorių "Azu"





Jautiena supjaustoma gabaliukais ir pakepinama kartu su svogūnų griežinukais, sudedama į puodą, užpilama 0,5 l... |

Žuvies užkepėlė





Bulves smulkiai supjaustom, sumaišom su prieskoniais, apšlakstom aliejumi ir dedam į skardą, ant... |

Kiauliena su daržovėmis





Mėsą supjaustome gabaliukais, bulves supjaustome smulkiai, sumaišome viską su majonezu ir prieskoniais,... |

Žuvies apkepas





Gaminimas: Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti... |

Įdaryta cukinija





Ryžius išvirti ir sumaišyti su faršu, pridėti įvairių jūsų mėgstamų prieskonių. Cukinijos vidų... |

Pati skaniausia vištienos filė su česnakiniu padažu





Kubeliais supjaustytus vištienos filė gabaliukus suberiame į aliejuje įkaitintą keptuvę ir pakepiname kelias... |

Vištienos kepsneliai su pievagrybių padažu





Kepsnelių gaminimas Vištieną be kaulo supjaustyti nedideliais kūbeliais, sūrį sutarkuoti burokine tarka,... |

Virtinukai su mėlynėmis





Iš miltų, vandens, kiaušinio ir druskos suminkome tešlą. Ji turi gautis pakankamai kieta, kad... |

Bulviniai lizdeliai





Nuplauti bulves ir jas išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsusias nulupti, sumalti mėsmale ar gerai sugrūsti. Į... |

Barankytės su faršu ir sūriu





Barankytes pamirkyti šiltame vandenyje 20-30 min. Kol jos mirksta, pasiruošti faršą. Į... |

Greiti vištienos blyneliai





Vištieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su prieskoniais, kiaušiniu, majonezu, krakmolu.... |
PUSLAPIAI: