Faršo krepšeliai
- Ingredientai
500 g faršo;
1 morka;
1 paprika;
100 g sūrio;
1 svogūnas;
druska;
prieskoniai;
pomidorų padažas;
daržovės pagal skonį: bulvės, cukinijos, baklažanai.- Gaminimas
-
Faršą paruošti kaip kotletams. Daržoves supjaustyti ir pakepti keptuvėje.
Iš faršo suformuoti "krepšelius"- kad būtų galima dėti įdarą. "Krepšelius" sudėti į skardą, į juos sudėti paruoštą įdarą, ant viršaus užtarkuoti sūrio. Kepti orkaitėje apie 30 min, 190 laipsnių temperatūroje. Patiekti su bulvėmis, daržovėmis ar ryžiais.
Gairės: faršas, morka, paprika, sūris, svogūnas, druska, prieskoniai, pomidorų padažas, daržovės.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Velykinis triušis
Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI: