Troškinti kopūstai pomidorų padaže

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

10 šaukštų pomidorų padažo;
800 ml raugintų kopūstų;
6 rūkytos medžiotojų dešrelės;
150 g šaltai rūkytos šoninės;
1 kg šviežių bulvių.

Gaminimas

Paragauti ar nėra per rūgštūs kopūstai, jei rūgštūs, tuomet šaltu vandeniu pora kartų perplauti. Sudėti kopūstus į katiliuką, kuriame troškinsite, užpilti vandeniu tiek, kad užtektu troškinimui, nes kitaip gausis kaip sriuba. Kol kopūstai troškinsis, susipjaustykite mažais kubeliais šoninę, ją pakepinkite ir suberkite į puodą, kuriame troškinate kopūstus. Nusiplaukite šviežias bulves ir virkite su lupenomis. Už 30-40 min troškinimo patikrinkite ar kopūstai suminkštėję, įdėkite druskos, pipirų pagal skonį.Tuomet sudėkite griežinėliais supjaustytas medžiotojų dešreles ir įpilkite pomidorų padažo. Dar patroškinkite 10 min.

Išvirusias bulves nusilupkite ir valgykite su troškintais kopūstais.

Ps. vietoj medžiotojų dešrelių galima dėti parūkytų šonkauliukų.

Gairės: pomidorų padažas, rauginti kopūstai, medžiotojų dešrelės, šaltai rūkyta šoninė, šviežios bulvės.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Švelni vištiena su levandų medumi
Išvirkštiniai balandėliai
 
 
 
Įdarytos vištienos kulšelės su faršu

Įdarytos vištienos kulšelės su faršu

1 1 1 1 1

 

Išimti iš vištienos kulšių kaulą ir į jo vietą prikimšti suprieskoniuotą...

Gairės: kiaulienos faršas, prieskoniai, vištienos kulšelės.

 
Žuvies filė ,,pataluose

Žuvies filė ,,pataluose"

1 1 1 1 2

 

Pirmiausia pasiruošti žuvies filė. ištrinti su prieskoniais.Kokius rinktis - jau priklauso nuo jūsų....

Gairės: lydekos filė, morkos, svogūnai, bulvės, majonezas, prieskoniai.

 
Pievagrybių užkepėlė

Pievagrybių užkepėlė

1 1 1 1 1

 

Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar...

Gairės: aliejus, česnakas, fermentinis sūris, malta mėsa, morka, petražolės, pievagrybiai, pipirai, druska, pomidorų padažas, svogūnas.

 
Daržovės su mėsa ir traškia sūrio plutele

Daržovės su mėsa ir traškia sūrio plutele

1 1 1 1 1

 

Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į skardą, apšlakstome trupučiu aliejaus ir pabarstome...

Gairės: aliejus, cukinija, fermentinis sūris, geltonoji paprika, Kiauliena, mėsos prieskoniai, pomidorai, porai, raudona paprika, žalia paprika.

 
Kalakutiena su daržovėmis

Kalakutiena su daržovėmis

2 2 2 2 2

 

Kalakuto ketvirtį apibarstyti paukštienos prieskoniais be druskos, įspausti porą skiltelių česnako ir...

Gairės: aliejus, bulvės, česnakas, citrina, kalakutienos ketvirtis, morkos, paukštienos prieskoniai be druskos, pekino kopūstas, pomidorai, sojos užpilas, svogūnas.

 
Atominis troškinys

Atominis troškinys

2 2 2 2 2

 

Išverdamos pupelės, nuskutamos morkos, nulupami česnakai. Morkos pjaustomos griežinėliais, jeigu morka...

Gairės: aliejus, Kiauliena, mėsa, druska, česnakas, aitriosios paprikos, mėsos prieskoniai, morkos, pomidorų padažas, pupelės.

 
Troškinti vištų skrandukai

Troškinti vištų skrandukai

1 1 1 2 2

 

Vištų skrandukus išverdame (verdant galima dėti vegetos, pipirų žirnelių ir kelis lauro lapelius)....

Gairės: česnakas, druska, pipirai, grietinė, morka, pievagrybiai, pomidorų padažas, sviestas, svogūnas, vištų skrandukai.

 
Lydekai paliepus

Lydekai paliepus

2 2 2 2 2

 

Upėtakį suprieskoniaujam su žuvies prieskoniais sumaišytais su žiupsneliu juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų, bei...

Gairės: Santa maria žuvies prieskoniai, upėtakis, morkos, bulvės, svogūnai, česnakas, Daumantų majonezas, citrina, druska.

 
Kepta menkė tešloje

Kepta menkė tešloje

2 2 2 2 2

 

Menkė supjaustoma gabalėliais ir ištrinama prieskoniais, bei česnaku. Kiaušiniai išplakami,...

Gairės: česnakas, citrina, kiaušiniai, menkės, miltai, prieskoniai.

 
Namie kepta pica

Namie kepta pica

2 2 2 2 2

 

Sviestą išlydome, visus produktus suminkome ir iškočiojame norimą pagrindą. Ant iškočioto picos...

Gairės: pomidorų padažas, grietinė, kiaušinis, miltai, pomidoras, rūkyta dešra, sūris, sviestas, prieskoniai.

 
Pica

Pica "Havajų"

1 1 1 1 1

 

Užsiminkome mielinę tešlą ir paliekame, kad pakiltų. Tada ją perminkome ir plonai iškočioję dedame į...

Gairės: aliejus, pica, cukrus, druska, fermentinis sūris, konservuoti ananasai, rūkyta krūtinėlė, mielės, miltai, pomidorų padažas, majonezas, vanduo.

 
Bulviniai blynai su dešrelėm

Bulviniai blynai su dešrelėm

2 2 2 2 2

 

Nuskutus ir bulves įpilti pusę stiklinės pieno, įdėti prieskonius, kiaušinį. Dešreles supjaustyti...

Gairės: bulvės, dešrelės, kiaušinis, pienas, druska, pipirai, alyvuogių aliejus.

 
Klasikinis čenakas

Klasikinis čenakas

1 1 1 1 1

 

Supjaustykite mėsą ir daržoves kubeliais ir paprieskoniuokite mėgiamais prieskoniais. Į indelį dėkite po lauro lapą,...

Gairės: bulvės, grietinė, kiaulienos sprandinė, morkos, taukai.

 
Apelsinų skonio upėtakis

Apelsinų skonio upėtakis

2 2 2 2 2

 

Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek...

Gairės: aliejus, apelsinų sultys, česnakas, sojos padažas, upėtakis be odos.

 
Aštri mėsytė

Aštri mėsytė

2 2 2 2 2

 

Nuskutame morkas ir bulves ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Aš morkas pjausčiau juostelėmis, o...

Gairės: aliejus, bulvės, fermentinis sūris, kiaulienos kumpis, maggi idea makaronams, morkos, vanduo.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų