Vištienos kepsnys ''ZARA''
- Ingredientai
150 g vištienos filė;
50 g morkų;
50 g svogūnų;
50 g paprikų;
50 g kalafijoro;
120 g bulvyčių fri;
30 g majonezo;
50 g tarkuoto fermentinio sūrio.- Gaminimas
-
Vištienos file supjaustome juostelėmis, pamarinuojame su vištienos prieskoniais. Daržoves susmulkiname ir pakepiname keptuvėje su aliejumi. Taip pat tik kitoje keptuvėje išsikepame paruoštą vištieną (galima ir fritiurinėje). Išsikepame bulvytes fri. Iškeptas daržoves dedame į lėkštę (arba į specialią keptuvėlę). Lygiai paskirstome po lėkštę, ant viršaus dedame iškeptos vištienos gabaliukus, ant jų - iškeptas bulvytes fri, ant bulvių - majonezą ir galiausiai tarkuota fermentinį sūrį. Tokį paruošta kepsnį dedame į mikrobangų krosnelę, arba į orkaitę, kad išsilydytu sūris. Papuošti krapų, ar petražolės šakele.
Gairės: Vištienos filė, morkos, svogūnai, paprikos, kalafijoras, bulvytės fri, majonezas, fermentinis sūris.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Greiti vištienos blyneliai
Vištieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su prieskoniais, kiaušiniu, majonezu, krakmolu.... |
"Raudoni ryžiai"
Krūtinėlę supjaustome mažais gabaliukais, apibarstome prieskoniais, dedame šiek tiek druskos arba sojos... |
Makaronai su lašiša
Makaronus išverdame, kol verda makaronai susipjaustome lašišą ir krapukus. Išvirtus... |
Stirniena su spanguolėmis ir bananais
Mėsa supjaustoma piršto storumo gabalėliais, pamaigoma ar šiek tiek pamušama. Pabarstomi druska... |
Ypatingai traški pica
Pirmiausia pasiruošiame tešlą: Mieles sumaišyti su cukrumi ir šiltu vandeniu. Miltus... |
Kiauliena korėjietiškai
Mėsą supjaustyti stambiais gabaliukais (kaip šašlykui). Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, česnaką... |
Gardusis žuvies patiekalas
Žuvies file supjaustome ir palaikome su prieskoniais. Žuvį galima vartoti kokią jus mėgstate. Kiaušinius... |
Netradicinė lydeka
Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene... |
Varškės apkepas
Viską išmaišyti. Kepimo formą patepti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais. Supilti visą masę ir kepti... |
Cannelloni su pomidorų ir paprikų padažu
Keptuvėje pakepinti faršą, kepinant įdėti druskos, pipirų, česnakų pagal skonį. Faršą būtina... |
Bulvinė pica
Nusiskutame bulves, sutarkuojame burokine tarka. Daktariška dešrą, svogūną taip pat susitarkuojame... |
Švelni vištiena su levandų medumi
Supjaustyti vištienos krūtinėlę kubeliais ir sudėti į paprastą puodą. Užberti mėsos ir Indijos kario... |
Troškinti kopūstai pomidorų padaže
Paragauti ar nėra per rūgštūs kopūstai, jei rūgštūs, tuomet šaltu vandeniu pora kartų... |
Išvirkštiniai balandėliai
Išsivirti ryžių viena maišelį (naudoti ryžius maišelyje), bet pilnai nedavirti! Paruošti... |
Voveraitės grietinės padaže
Nuvalytas ir supjaustytas voveraites įmesti į puodą su vandeniu, aliejumi, svogūnu ir virti ant mažos ugnies.... |