Raudonieji barščiai

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

1 litro sultinio;
200 g šviežių kopūstų;
2 bulvės;
1-2 raudonieji burokėliai;
1 morka;
2 svogūnai;
truputis petražolių šaknies;
1-2 pomidorai;
šaukštas miltų;
šaukštas sviesto;
50 g grietinės;
cukrus;
citrinų rūgštis.

 

Gaminimas

Į puodą suberkite šiaudeliais supjaustytus burokėlius, užpilkite keliais šaukštais sultinio, uždenkite ištroškinkite.

Įkaitintame svieste pakepinkite susmulkintas petražolių šaknis, morkas, svogūnus, supjaustytus pomidorus. Sultinį užvirinkite ir sudėkite šiaudeliais supjaustytus kopūstus, burokėlus ir kitas daržoves. Virkite apie 10 minučių.

Miltus pakepinkite svieste, praskieskite sultiniu ir supilkite į barščius. Į barščius įdėkite gabalėliais supjaustytos virtos mėsos, įberkite cukraus, druskos, citrinų rūgšties. Paskaninkite grietine, pabarstykite žalumynais.

Gairės: sultinys, švieži kopūstai, bulvės, morkos, svogūnai, petražolės, pomidorai, miltai, sviestas, grietinė, cukrus, citrinų rūgštis.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais
Virtiniai
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų