Troškinta vištiena su voveraitėmis
- Ingredientai
1 kg vištienos filė;
0,5kg pomidorų;
0,5 l voveraičių;
0,5 kg agurkų;
2 paprikos;
1 svogūnas;
saldžiarūgštis padažas arba aštrus (bet koks);
50 g sviesto arba porą šaukštų aliejaus.- Gaminimas
-
Vištieną supjaustyti grežinėliais, ją apkepti svieste arba aliejuje, susipjaustyti pomidorus nedideliais grežinėliais, agurkus juostelėmis, papriką juostelėmis, svogūną smulkiai. Kai vištienos filė apkepa, tada sudėti voveraites ir jas apkepti kartu su vištiena, po to sudėti pjaustytą svogūną, šiek tiek viską dar pakepti. Galiausiai sudėti agurkus, pomidorus, papriką, viską sumaišyti ir supilti mažą indelį saldžiarūgščio padažo.Kas mėgsta galima ir aštraus. Viską patroškinti 15 min. Siūlyčiau valgyti su ryžiais.
Gairės: Vištienos filė, pomidorai, voveraitės, agurkai, paprika, svogūnas, sviestas.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Kepta antis su mandarinais





Paruoštą antį įtrinti marinatu - medumi ir prieskoniais ir palaikyti 2-3 val. Įdarui keptuvėje... |

Strėvos suktinis





Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras. Idaras gaminamas: grybai... |

Avienos pjaustiniai





Česnaką , svogūną, mėtas ir rozmariną smulkiai supjaustyti ir apibarstyti pjaustinius, išspausti citrinos... |

Iškylautojų šonkauliukai





Apelsinus, citriną, svogūną ir obuolį supjaustyti skiltelėmis, šonkauliukus supjaustyti norimo dydžio... |

Pomidorai tešloje





Pomidorus supjaustome storais ritinėliais. Kiaušinius išplakame. Atskirame dubenėlyje sumaišome... |

Krevetės su šonine





Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti. Šoninės griežinėlius suvynioti... |

Šašlykų marinatas





Supjaustom nugarinę gabaliukais, svogūnus žiedais. Svogūnus sudėti kartu su mėsa, pamaigyti su rankomis, kad... |

Kaip mes be bulvių





Bulves gerai nuplauti, įpjauti ir sudėti po gabalėlį lašinukų, svogūnų žiedų, pabarstyti krapų, kmynų,... |

Keptos cukinijų valtelės ant grotelių





Parenkite grilį. Sudėkite cukinijas į puodą su vandeniu, kad jas apsemtų . Užvirkite ir virkite jas apie 5... |

Lašišos filė apelsinų sultyse





Lašišos filė supjaustyti į 4 dalis. Į indą supilti apelsinų sultis, cukrų ir sojos padažą,... |

Baklažanai graikiškai





Baklažanus nuplaukite ir supjaustykite išilgai apytiksliai 1 cm storio griežinėliais. Apibarstykite druska,... |

Vištienos – daržovių vėrinukai





Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais ir pamerkti į dubenį, kuriame... |

Cinamono-medaus sparneliai





Sumaišykite visus produktus maišelyje ir laikykite juos ten 2 valandas, retkarčiais pakratykite.... |

Jautiena su slyvomis





Jautienos filė supjaustyti juostelėmis, pakepinti keptuvėje su aliejumi. Sudėti į puodą, įpilti apie stiklinę... |

Švediški veršienos suktinukai





Svogūną susismulkinti ir pakepinti šlakelyje sviesto kol jie suminkštės ir taps skaidrūs. Leisti... |