Kepenėlių tortas

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

Kepenėlių blynai: 0,5 kg vištienos kepenėlių;
4 šaukštus manų kruopų;
išplakti 2 kiaušiniai;
druska;
pipirai.

Gaminimas

Viska sumaišyt ir iškepti blynus (didumo tokio, kokio dydžio bus tortas).Jei gaunasi tiršta tešla, įpilti truputį pieno, kad lengviau būtų kepti blynus.

Kremas: Tarkuotas fermentinis sūris, majonezas, virti kiaušiniai, česnakai.

Formuojame tortą: imam kepenelių vieną blyną, sutepam majonezu sumaišytu su česnakais ir tarkuotu sūriu, ant viršaus dedame kitą blyną ir t.t. Taip sudedam visus blynus ir ant viršaus užtepame majonezo kremo sluoksnį ir pabarstome susmulkintais virtais kiaušiniais.

Gairės: Kepenėlių tortas, manų kruopos, kiaušiniai, druska, pipirai.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu
Pistacijomis įdaryta višta
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų