Įdaryti obuoliai
- Ingredientai
Dideli obuoliai;
druska;
džiovintas bazilikas;
grietinėlė;
juodieji pipirai;
sviestas;
vištienos filė.- Gaminimas
-
Nedideliais kubeliais susipjaustome vištienos filė, ją šiek tiek pasūdome, užberiame baziliko ir palaikome. Per tą laiką pasiruošiame obuolius. Juos nuplauname, nuvalome, nupjauname viršūnėlę ir išskobiame, kad liktų maždaug 0,5 cm storio sienelės. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame vištieną, šiek tiek pakepiname ir užpilame grietinėlę. Troškiname kol grietinėlė pradės tirštėti, tuomet sudedame druską ir pipirus pagal skonį. Paruoštą įdarą sudedame į obuolius. Pašauname į įkaitintą (180 laipsnių) orkaitę, kepame maždaug 40 min.
Gairės: Dideli obuoliai, druska, džiovintas bazilikas, grietinėlė, juodieji pipirai, sviestas, Vištienos filė.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

Kokosinukai





Baltymus labai gerai išplakame, dedame cukrus ir kokosus ir labai gerai plakame. Tuomet, skardą... |

Obuolių pyragas su karamelė





Paruošti trapią tešlą: sumaišyti miltus, cukrų, druską, muskato riešutą ir gabalėliais... |

Paprastai nepaprastas obuolių pyragas





Obuolius nuplauname, išdarinėjame, supjaustome nedideliais kubeliais, dedame į puodą, įpilame šiek... |

Sluoksniuotos tešlos pyragas su obuoliais





Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, susmulkinti ir dėti į puodą, įpilti vandens, sudėti cukrų, cinamoną... |

Sūrio pyragas





Mėsmale sumalame sūrį, kiaušinių trynius suplakame su cukrumi, ištirpiname sviesta, viską sudedame ir... |

Vyniotinis su obuoliais ir spanguolėm





Atsildyti tešlą. Gana plonai iskočiokite ją. Įdarui skirtus obuolius nulupkite, išimkite seklalizdžius... |

Šokoladiniai kiaušiniai lizduose





Sviestą reikia ištrinti su cukraus milteliais, kakava (arba šokoladinio skonio cukraus milteliais),... |

Pyragas su pudingu ir persikais





Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite kartu, sudėkite sviestą (jį pirmiau išlydome),... |

Obuolių pyragas





Sviestą išsukti su cukrumi ir tryniu. Po truputį beriant miltus, užminkyti vientisą tešlą. Iš... |

Keksas šakočio skonio





Dubenyje gerai išsukame sviestą. Įmaišome po 1 trynį, šaukštą miltų, cukraus. Masei... |

Pikantiškas pyragas





Džiovintus greifruktus supjaustome smulkiais gabaliukais ir užpilame likeriu arba sirupu. Paliekame pastovėti... |