Makaronų - grybų troškinys
- Ingredientai
2 skiltelės česnako;
300 g grybų (gali būti konservuoti);
1 indelis konservuotų pomidorų savo sultyse;
500 g makaronų.Pagal skonį:
pipirai;
druska;
prieskoniai makaronams;
stiklainis daržovių „ikros“.- Gaminimas
-
Išvirkite makaronus, perliekite šaltu vandeniu arba įpilkite šlakelį aliejaus, kad nesuliptų. Grybus išvirkite arba pakepinkite aliejuje, įberkite prieskonių, pridėkite šiek tiek česnako.
Grybus ir makaronus sumaišykite dideliame puode, į pomidorus pridėkite prieskonių,druskos. Galite įpjaustyti paprikos ar kitų daržovių, supilkite į makaronus su grybais ir ant silpnos ugnies kelias minutes patroškinkite. Pačioje pabaigoje įdėkite kelis šaukštus „ikros“.
Patiekite su šviežiomis daržovių salotomis, skanu užsigeriant pomidorų sultimis.
Gairės: česnakas, grybai, konservuoti pomidorai savo sultyse, makaronai, pipirai, druska, daržovių ikros.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

"Raudoni ryžiai"





Krūtinėlę supjaustome mažais gabaliukais, apibarstome prieskoniais, dedame šiek tiek druskos arba sojos... |

Makaronai su lašiša





Makaronus išverdame, kol verda makaronai susipjaustome lašišą ir krapukus. Išvirtus... |

Stirniena su spanguolėmis ir bananais





Mėsa supjaustoma piršto storumo gabalėliais, pamaigoma ar šiek tiek pamušama. Pabarstomi druska... |

Ypatingai traški pica





Pirmiausia pasiruošiame tešlą: Mieles sumaišyti su cukrumi ir šiltu vandeniu. Miltus... |

Kiauliena korėjietiškai





Mėsą supjaustyti stambiais gabaliukais (kaip šašlykui). Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, česnaką... |

Gardusis žuvies patiekalas





Žuvies file supjaustome ir palaikome su prieskoniais. Žuvį galima vartoti kokią jus mėgstate. Kiaušinius... |

Netradicinė lydeka





Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene... |

Varškės apkepas





Viską išmaišyti. Kepimo formą patepti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais. Supilti visą masę ir kepti... |

Cannelloni su pomidorų ir paprikų padažu





Keptuvėje pakepinti faršą, kepinant įdėti druskos, pipirų, česnakų pagal skonį. Faršą būtina... |

Bulvinė pica





Nusiskutame bulves, sutarkuojame burokine tarka. Daktariška dešrą, svogūną taip pat susitarkuojame... |

Švelni vištiena su levandų medumi





Supjaustyti vištienos krūtinėlę kubeliais ir sudėti į paprastą puodą. Užberti mėsos ir Indijos kario... |

Troškinti kopūstai pomidorų padaže





Paragauti ar nėra per rūgštūs kopūstai, jei rūgštūs, tuomet šaltu vandeniu pora kartų... |

Išvirkštiniai balandėliai





Išsivirti ryžių viena maišelį (naudoti ryžius maišelyje), bet pilnai nedavirti! Paruošti... |

Voveraitės grietinės padaže





Nuvalytas ir supjaustytas voveraites įmesti į puodą su vandeniu, aliejumi, svogūnu ir virti ant mažos ugnies.... |

Rudens gėrybės sveikatai





Daržoves (kurias reikia nulupame), nuplauname ir supjaustome, sudedame į puodą sluoksniais, užpilame jei turime... |