Žuvies apkepas
- Ingredientai
2 morkos;
700 g jūros lydeka;
200 g konservuotų kukurūzų;
200 g konservuotų žirnelių;
300 g ryžių;
200 g šparaginių pupelių;
truputis majonezo;
druska (pagal skonį);
juodieji pipirai (pagal skonį);
žuvies prieskoniai (pagal skonį).- Gaminimas
-
Gaminimas: Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti apvoliojus miltais keptuvėje. Morkas supjaustyti kubeliais, šparagines šiaudeliais, ryžius išvirti. Į skardą sudėti apkeptą žuvį, ant jos sudėti virtus ryžius, o ant viršaus daržoves ir kepti 180 c karštumo orkaitėje, baigiant kepti uždėti tarkuotą sūrį ir uždėti majonezą ir dar pakepti, tol kol sūris išsilydys.
Gairės: morkos, jūros lydeka, konservuoti kukurūzai, konservuoti žirneliai, ryžiai, sparaginės pupelės, majonezas, druska, juodieji pipirai, žuvies prieskoniai.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Velykinis triušis
Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |