Kepta menkė tešloje
- Ingredientai
4 skiltelės česnako;
1 citrina;
2 kiaušiniai;
2 menkės;
100 g miltų;
prieskoniai.- Gaminimas
-
Menkė supjaustoma gabalėliais ir ištrinama prieskoniais, bei česnaku.
Kiaušiniai išplakami, suberiami miltai ir supilama 0,5 stiklinės vandens, pabarstome druskos ir mėgstamų prieskonių.
Menkė apvoliojama tešloje ir dedama kepti į įkaitintą keptuvę.
Papjaustome citrinos, o žievelę per smulkę tarką patarkuojame ant žuvies.
Gairės: česnakas, citrina, kiaušiniai, menkės, miltai, prieskoniai.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Velykinis triušis
Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI: