Farširuota paprika

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

Grietinė;
jautienos faršas;
paprikos;
prieskoniai;
ryžiai.

Gaminimas

Išverdami ryžiai. Faršas sumaišomas su išvirtais ryžiais ir mėsos prieskoniais. Paprika išskaptuojama, nuplaunama ir užpildoma paruoštu mėsos turiniu. Sudedama į puodą (geriau, kad papriką stovėtų), įpilama iki pusės vandens ir įdedamas kubelis. Tušinama apie 30 min, iki kol suminkštėja paprika. Labai skanu pasigardinti su grietine ir valgyti su bulvėmis.

Gairės: grietinė, Jautienos faršas, paprika, prieskoniai, ryžiai.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Perlinių troškinys su vištienos file gabaliukais
Pievagrybiais įdarytas karpis
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų