Jūros lydeka su "PIK NIK" sūrio lazdelėmis
- Ingredientai
2 šaukštai grietinėlės;
2 jūros lydekos filė su oda;
1 kiaušinis;
"PIK NIK" sūrio lazdelės;
druska;
1 arbatinis šaukštelis žuvies prieskonių.- Gaminimas
-
Jūros lydekos file su oda, jei norime tai susipjaustome smulkiau, bet šiaip galima ir nesmulkintą suprieskoniuoti žuvies prieskoniais ir palaikyti keletą valandų. Pasidaryti tešlą iš kiaušinio ir grietinėlės su žiubsneliu druskos. Susiplėšome "PIK NIK" sūrio lazdeles (viena lazdelę plešiame išilgai į kokias 3-4 dalis), dedame 1 ar 2 paplonintas lazdeles(priklauso nuo to ar smulkinote žuvį) ant vienos puses žuvies pamirkome į išplaktą kiaušinio plakinį su grietinėle ir dedame į įkaitintą aliejų ta puse, kur nėra sūrio (tai butu ta pusė kur oda). Iškepus patiekti su mėgstamu garnyru.
Gairės: grietinėlė, jūros lydekos filė, kiaušinis, žuvies prieskoniai, sūrio lazdelės.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Vaikiška kiaušinienė
Atskirsim kiaušinio baltimą nuo trynio ir naudosim tik baltimą. Į paruoštus baltimus įpilam pieno ir... |
Varškės apkepas su ryžiais
Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje (naudojau raudonuosius ilgagrūdžius), juos nukošti ir atvėsinti.... |
Kinietiška traški vištiena su saldžiarūgščiu padažu
Vištos krūtinėlė supjaustyti juostelėmis. Tešlą: kiaušinių baltymus, krakmolą ir druską... |
Apkepas su dešrelėmis ir sūriu
Sūrį sutrinti. Iš sūrio, miltų, kiaušinio, grietinės ir žiupsnelio druskos suminkyti tešlą. Ją... |
Vištiena su medaus padažu
Vištieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais. sumaišyti miltus ir krakmolą, juose... |
Totorių "Azu"
Jautiena supjaustoma gabaliukais ir pakepinama kartu su svogūnų griežinukais, sudedama į puodą, užpilama 0,5 l... |
Žuvies užkepėlė
Bulves smulkiai supjaustom, sumaišom su prieskoniais, apšlakstom aliejumi ir dedam į skardą, ant... |
Kiauliena su daržovėmis
Mėsą supjaustome gabaliukais, bulves supjaustome smulkiai, sumaišome viską su majonezu ir prieskoniais,... |
Žuvies apkepas
Gaminimas: Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti... |
Įdaryta cukinija
Ryžius išvirti ir sumaišyti su faršu, pridėti įvairių jūsų mėgstamų prieskonių. Cukinijos vidų... |
Pati skaniausia vištienos filė su česnakiniu padažu
Kubeliais supjaustytus vištienos filė gabaliukus suberiame į aliejuje įkaitintą keptuvę ir pakepiname kelias... |
Vištienos kepsneliai su pievagrybių padažu
Kepsnelių gaminimas Vištieną be kaulo supjaustyti nedideliais kūbeliais, sūrį sutarkuoti burokine tarka,... |
Virtinukai su mėlynėmis
Iš miltų, vandens, kiaušinio ir druskos suminkome tešlą. Ji turi gautis pakankamai kieta, kad... |
Bulviniai lizdeliai
Nuplauti bulves ir jas išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsusias nulupti, sumalti mėsmale ar gerai sugrūsti. Į... |
Barankytės su faršu ir sūriu
Barankytes pamirkyti šiltame vandenyje 20-30 min. Kol jos mirksta, pasiruošti faršą. Į... |