Spageti su troškintomis dešrelėmis
- Ingredientai
2 šaukštai grietinės;
4 pieniškos dešrelės;
250 g ridikėlių;
500 g Spageti;
1 svogūnas;
50 g svogūno laiškų;
4 šaukštai tomato padažo.- Gaminimas
-
Spageti išverdame sūdytame vandenyje.
Kol verda spageti, supjaustome svogūno galvą, sudedame į keptuvę ir supjaustome pieniškas dešreles ir taip pat sudedame į keptuvę, troškiname 10 min, tada įdėkite 4 šaukštus tomato padažo ir dar patroškinkite 5 min.
Per tą laiką spageti išverda, tai juos nukošiame ir sudedame į keptuvę, išmaišome spageti su troškintomis dešrelėmis, dar 5 min patroškiname ir valgome.
Per 5 min pasiruošime ridikėlius, su svogūno laiškais, viską nuplausime, laiškus susmulkinsime ir griežinėliais supjaustome ridikėlius, išmaišome su grietine.
Gairės: grietinė, pieniškos dešrelės, ridikėliai, spageti, svogūnas, svogūno laiškai, tomato padažas.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

Vaikiška kiaušinienė





Atskirsim kiaušinio baltimą nuo trynio ir naudosim tik baltimą. Į paruoštus baltimus įpilam pieno ir... |

Varškės apkepas su ryžiais





Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje (naudojau raudonuosius ilgagrūdžius), juos nukošti ir atvėsinti.... |

Kinietiška traški vištiena su saldžiarūgščiu padažu





Vištos krūtinėlė supjaustyti juostelėmis. Tešlą: kiaušinių baltymus, krakmolą ir druską... |

Apkepas su dešrelėmis ir sūriu





Sūrį sutrinti. Iš sūrio, miltų, kiaušinio, grietinės ir žiupsnelio druskos suminkyti tešlą. Ją... |

Vištiena su medaus padažu





Vištieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais. sumaišyti miltus ir krakmolą, juose... |

Totorių "Azu"





Jautiena supjaustoma gabaliukais ir pakepinama kartu su svogūnų griežinukais, sudedama į puodą, užpilama 0,5 l... |

Žuvies užkepėlė





Bulves smulkiai supjaustom, sumaišom su prieskoniais, apšlakstom aliejumi ir dedam į skardą, ant... |

Kiauliena su daržovėmis





Mėsą supjaustome gabaliukais, bulves supjaustome smulkiai, sumaišome viską su majonezu ir prieskoniais,... |

Žuvies apkepas





Gaminimas: Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti... |

Įdaryta cukinija





Ryžius išvirti ir sumaišyti su faršu, pridėti įvairių jūsų mėgstamų prieskonių. Cukinijos vidų... |

Pati skaniausia vištienos filė su česnakiniu padažu





Kubeliais supjaustytus vištienos filė gabaliukus suberiame į aliejuje įkaitintą keptuvę ir pakepiname kelias... |

Vištienos kepsneliai su pievagrybių padažu





Kepsnelių gaminimas Vištieną be kaulo supjaustyti nedideliais kūbeliais, sūrį sutarkuoti burokine tarka,... |

Virtinukai su mėlynėmis





Iš miltų, vandens, kiaušinio ir druskos suminkome tešlą. Ji turi gautis pakankamai kieta, kad... |

Bulviniai lizdeliai





Nuplauti bulves ir jas išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsusias nulupti, sumalti mėsmale ar gerai sugrūsti. Į... |

Barankytės su faršu ir sūriu





Barankytes pamirkyti šiltame vandenyje 20-30 min. Kol jos mirksta, pasiruošti faršą. Į... |