Širdelių guliašas

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

3 šaukštai acto;
2 buljono kubeliai;
200 grikių;
1 kg kalakutienos širdelės;
krapai;
petražolės;
100 g sviesto.

Gaminimas

Širdeles nuplauname, sudedame į dubenį supilame 3 šaukštus acto įpilame vandens, kad apsemtų ir palaikome 20 min kol actas ištrauks kraują.

Dedame virti grikius.

Sviestu padengiame puodo dugną, sudedame numirkytas ir nuplautas ir per pusę supjaustytas širdis, įdedame 2 kubelius buljono, įdėkite krapų, petražolių, lauro lapą ir druskos (pagal skonį), vandens užpilkite lygiai su širdimis, verdant greitpuodyje, užsukus verdama apie 15 min.

Išvirus grikiams ir pasitroškinus širdims dedame į lėkštę.

Gairės: actas, buljonas, grikiai, kalakutienos šidis, krapai, petražolės, sviestas.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Kepsniai iš faršo
Bulvių apkepas su kumpiu
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų