Koldūnai su jautiena

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

150 g jautienos, veršienos ar vištienos;
20 g fermentinio sūrio;
3 riekelės mirkyto batono;
3 šaukštai vandens;
300 g miltų;
druska;
1 kiaušinis;
muskatas;
pipirai;
svogūnas.

Gaminimas

Suminkom tešlą iš miltų, vandens, druskos, pipirų, kiaušinio. Dedam į šaldytuvą ir palaikom apie valandą.

Pasirinktą mėsą ir batoną sumalam per mėsmalę. Smulkiai pjaustytus svogūnus apkepiname, kartu su prieskoniais įmaišom į mėsą.

Imame tešlą, labai plonai ją iškočiojam. Formuojam koldūnus. Kraštus galima aptepti kiaušiniu. Verdame ant vidutinės ugnies lengvai pasūdytam vandeny.

Padažą galima rinktis pagal skonį - grietinės-sviesto su prieskoniais, sūrų sojų ir panašiai.

Gairės: Jautiena, fermentinis sūris, mirkytas batonas, miltai, vanduo, druska, kiaušinis, muskatas, pipirai, svogūnas.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Saldžiai rūgšti vištiena
Itališkas risotto su pomidorais ir šviežiu baziliku
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų