Aviečių džemas
- Ingredientai
3 kg aviečių;
2 kg cukraus;
1 stiklinė vandens.- Gaminimas
-
Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.
Gairės: avietės, cukrus, vanduo.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

Kokosinukai





Baltymus labai gerai išplakame, dedame cukrus ir kokosus ir labai gerai plakame. Tuomet, skardą... |

Obuolių pyragas su karamelė





Paruošti trapią tešlą: sumaišyti miltus, cukrų, druską, muskato riešutą ir gabalėliais... |

Paprastai nepaprastas obuolių pyragas





Obuolius nuplauname, išdarinėjame, supjaustome nedideliais kubeliais, dedame į puodą, įpilame šiek... |

Sluoksniuotos tešlos pyragas su obuoliais





Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, susmulkinti ir dėti į puodą, įpilti vandens, sudėti cukrų, cinamoną... |

Sūrio pyragas





Mėsmale sumalame sūrį, kiaušinių trynius suplakame su cukrumi, ištirpiname sviesta, viską sudedame ir... |

Vyniotinis su obuoliais ir spanguolėm





Atsildyti tešlą. Gana plonai iskočiokite ją. Įdarui skirtus obuolius nulupkite, išimkite seklalizdžius... |

Šokoladiniai kiaušiniai lizduose





Sviestą reikia ištrinti su cukraus milteliais, kakava (arba šokoladinio skonio cukraus milteliais),... |

Pyragas su pudingu ir persikais





Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite kartu, sudėkite sviestą (jį pirmiau išlydome),... |

Obuolių pyragas





Sviestą išsukti su cukrumi ir tryniu. Po truputį beriant miltus, užminkyti vientisą tešlą. Iš... |

Keksas šakočio skonio





Dubenyje gerai išsukame sviestą. Įmaišome po 1 trynį, šaukštą miltų, cukraus. Masei... |

Pikantiškas pyragas





Džiovintus greifruktus supjaustome smulkiais gabaliukais ir užpilame likeriu arba sirupu. Paliekame pastovėti... |
PUSLAPIAI: