Keksiukai

Įvertinimas: 1 / 5

Ingredientai

80 g cukraus;
20 g cukraus pudros;
5 kiaušiniai;
350 g miltų;
7 g vanilinio cukraus;
175 g natūralaus jogurto;
razinos;
džiovintos spanguolės;
džiovinti ananasai;
100 g sviesto.

Gaminimas

Išlydome sviestą, sumaišome su cukrumi. Supilame miltus, mušame po kiaušinį vis maišant. Sudedame jogurtą, džiovintus vaisius. Kepame 180 C orkaitėje apie 25 min., kol labai gražiai paauksuos.

Iškepus pabarstyti cukraus pudra.

Gairės: cukrus, cukraus pudra, kiaušiniai, miltai, vanilinis cukrus, natūralus jogurtas, razinos, džiovintos spanguolės, ananasai, sviestas.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Obuolių pyragas su karamelė
Šokoladinis pyragas
 
 
 
Smėlinės tešlos pyragėliai stiklinėse

Smėlinės tešlos pyragėliai stiklinėse

2 2 2 2 2

 

2 aukštas stiklines (250 ml talpos) ir 6 mažas stiklinaites (po 150 ml) ištepti riebalais ir...

Gairės: pyragėlis, pyragėliai, pyragaičiai, apelsinas, kiaušiniai, migdolai, desertas, smėlinė tešla.

 
Velykinis avinėlis

Velykinis avinėlis

2 2 2 2 2

 

Šokoladą smulkiai sukapoti. Riebalus išsukti su vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais (sudedami po...

Gairės: velykinis, avinėlis, šokoladas, pyragas, kiaušiniai, kepinys, cukrus.

 
Šokoladinis pyragas

Šokoladinis pyragas

1 1 1 1 2

 

Įkaitinkite orkaitę iki 200° C. Ištepkite aliejumi 25 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje...

Gairės: šokoladas, avietės, šaldyta tešla, grietinėlė.

 
Obuolių vyniotinis

Obuolių vyniotinis

2 2 2 2 2

 

Į ištirpintą sviestą supilkite vandenį, įberkite druskos, išmaišykite, suberkite miltus,...

Gairės: miltai, razinos, saldumynai, obuoliai.

 
Obuolių pyragas

Obuolių pyragas

1 1 1 1 2

 

Paruoškite mielinę tešlą: mieles ir pusę šaukštelio cukraus (iš nurodyto recepte)...

Gairės: obuolių pyragas, obuoliai, citrina.

 
Citrininis plokštainis

Citrininis plokštainis

2 2 2 2 2

 

Trapios tešlos paplotis 1. Orkaitę įkaitinti iki 210˚C. 2. Į karščiui atsparų dubenį sudėti...

Gairės: pyragas, citrinos, kiaušiniai, citrinų sultys, kiaušinių tryniai.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų