Vyriškos salotos

- Ingredientai
2 kiaulienos liežuvių, arba jautienos širdis – 400 g;
300 g pievagrybių;
2 agurkai;
majonezas;
druska;
pipirai pagal skonį;
70 g natūralaus jogurto;
,,Kotanyi“ gaiviųjų salotų prieskoniai.- Gaminimas
-
Jautienos širdį arba kiaulienos liežuvius verdame ne mažiau kaip 2 val. Pievagrybius supjaustome šiaudeliais ir šiek tiek apkepame. Agurką ir jautienos širdį arba kiaulienos liežuvius taip pat supjaustome šiaudeliais. Viską sudedame į vieną indą ir užpilame padažu, pagamintu iš prieskonių, natūralaus jogurto ir majonezo.
Gairės: Kiaulienos liežuvis, jautienos širdis, pievagrybiai, agurkai, majonezas, druska, jogurtas, Kotanyi salotų prieskoniai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Meksikiečių salotos





Visus produktus išplakame ir gauname marinatą. Išvalome krevetes. Jas užpilame paruoštu... |

Krevečių salotos su kriaušėmis





Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite... |

Graikiškos salotos





Pomidorus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skiltelėmis. Agurką nuplauti, nulupti ir supjaustyti kubeliais.... |

Salotos su lino sėklomis





Kininį grybą užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 30 min. Iš visų ingridientų pagaminti padažą. Salotų lapus... |

Pomidorų salotos su Mocarela





Pomidorus, sūrį supjaustome griežinėliais. Sudėlioti pomidorų ir Mocarelos griežinėlius galite kaip tik norite.... |

Ryžių salotos





Išvirti ir ataušinti ryžius. Kubeliais supjaustyti krabų lazdeles. Ryžius, supjaustytas krabų lazdeles... |

Pusrytinės gaivios salotos





Smulkintus kubeliais vaisius sumaišyti su varške. Pagal skonį galima apsibarstyti cukrumi. Puikios... |

Tuno salotos





Kietai išvirkite kiaušinius. Nuplaukite ir nusausinkite salotų lapus, suplėšykite juos... |

Makaronų salotos su žuvimi





Padažui: 200 ml neriebaus majonezo, 100ml natūralaus jogurto, ½ šaukštelio kario, druskos,... |

Vištienos salotos su ananasais





Vištienos krūtinėlę išvirti ir supjaustyti kubeliais. Ananasus supjaustyti kubeliais, žirnelius... |

Salotos su triušiena ir mandarinais





Triušienos mėsą reikia išvirti, druskos įdėti pagal skonį. Išvirtą mėsą, mandarinus ir ananasus... |

Šventinė mišrainė su liežuviu





Virtą liežuvį supjaustom kubeliais ir pakepinam. Į dubenį dedame nusunktus žirnelius, pjaustytus kiaušinius,... |

Mišrainė su perlinėmis kruopomis ir liežuviu





Liežuvį supjaustom smulkiais kubeliais, sumaišom su perlinėmis kruopomis. Dedam smulkiai supjaustytą... |

Salotinis „Gulbių ežeras"





Pirmiausia gaminamas padažas. Po kelis žalumynus reikia pasilikti papuošimui. Šiek tiek pasūdytame... |
PUSLAPIAI: