Vyriškos salotos

- Ingredientai
2 kiaulienos liežuvių, arba jautienos širdis – 400 g;
300 g pievagrybių;
2 agurkai;
majonezas;
druska;
pipirai pagal skonį;
70 g natūralaus jogurto;
,,Kotanyi“ gaiviųjų salotų prieskoniai.- Gaminimas
-
Jautienos širdį arba kiaulienos liežuvius verdame ne mažiau kaip 2 val. Pievagrybius supjaustome šiaudeliais ir šiek tiek apkepame. Agurką ir jautienos širdį arba kiaulienos liežuvius taip pat supjaustome šiaudeliais. Viską sudedame į vieną indą ir užpilame padažu, pagamintu iš prieskonių, natūralaus jogurto ir majonezo.
Gairės: Kiaulienos liežuvis, jautienos širdis, pievagrybiai, agurkai, majonezas, druska, jogurtas, Kotanyi salotų prieskoniai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Sūrio mišrainė





Sūrį, kiaulienos liežuvį supjaustyti kubeliais, porą smulkiai supjaustyti. Įdėti konservuotus kukurūzus, prieskonius... |

Makaronų mišrainė su tunu





Makaronus išvirti, agurkus, pomidorus, papriką, svogūną supjaustyti, įdėti pagal jūsų skonį prieskonių ir... |

Salotos ''TRIO''





Žiedinį kopūstą išskirstyti nedideliais žiedynais ir nuplikyti verdančiu vandeniu ir palikti užpylus... |

Tuno salotos





Pekino salotą supjaustyti juostelėmis, agurką griežinėliais, pomidorą skiltelėmis, virtą kiaušinį... |

Mamos gaiviosios salotos





Visus ingredientus smulkiai supjaustyti, o kiaušinius, pomidorus, ridikėlius pjaustyti griežinėliais. Viską... |

Itališkos salotos





Supjaustome kinišką kopūstą ir išdėliojame lėkštėje, taip pat skiltelėmis supjaustome pomidorą... |

"Rudens pasaka"





Rudeniška mišrainė Tikra rudens pasaka. Morkas ir bulves išvirti, atvėsinti, nulupti ir... |

Pekino salotos su įvairiomis spalvingomis daržovėmis





Visas daržoves nuplauname, supjaustome, įspaudžiame citrinos, įpilame alyvuogių aliejaus, česnaką skaniau... |

Žiedinių kopūstų salotos





Žiedinį kopūstą išskirstome į smulkesnius žiedelius, pomidorą supjaustome (kas kaip norit, kubeliais, ar... |

Krabų ir obuolių mišrainė





Nulupti supjaustyti obuolius, geriau, kad obuoliai būtų rūgštesni, išvirti nulupti susmulkinti... |

Dėdės Rudenėlio salotos





Raugintus kopūstus sudedame į dubenį, supjaustome svogūną, sutarkuojame du virtus vidutinio dydžio burokėlius ir... |

Vitaminų kalnas





Mažąją cukiniją supjaustome stambiau, taip skaniau valgyti nes jauti jos tikrą saldoką skonį, pomidorus perpjauname... |

Pekino salotos su vištiena





Pekino salotą, ananasus, bei be žievelės ir nukaulintą vištieną smulkiai supjaustome. Dedame majonezo, bei... |

Soti mišrainė su daržovėmis





Visus produktus supjaustyti kubeliais, įdėti prieskonių ir pagardinti majonezu. Skanaus |
PUSLAPIAI: