Faršu įdaryti makaronų vamzdeliai
- Ingredientai
250 g vamzdelių makaronų;
500 g kiaulienos faršo;
150 g tarkuoto fermentinio sūrio;
1 nemažas svogūnas;
2 šaukštai sviesto;
7 - 8 šaukštų daržovių sultinio (tinka iš kubelių);
pakelis Pesto prieskonių su moliūgų sėklomis;
druska.- Gaminimas
-
Svieste pakepinkite pjaustytą svogūną, įtrupinkite faršą ir šiek tiek apkepkite. Įpilkite sultinio, kad faršas neišsausėtų, papipirinkite ir šiek tiek patroškinkite. Makaronus apvirkite dideliame pasūdyto vandens kiekyje. Prieš nukošiant 50 ml makaronų nuoviro pasilikite Pesto padažo ruošimui. Nukošus, makaronus supjaustykite skersai kiekvieną pusiau, įdarykite puseles paruoštu faršu. Makaronus glaudžiai sustatykite riebalais išteptoje kepimo formoje. Tarkuotą sūrį supilkite į tarpelius ir ant makaronų. Pesto padažui paliktą makaronų nuovirą sumaišykite su 50 ml vandens ir 3 šaukštais aliejaus bei pakeliu Pesto prieskonių su moliūgų sėklomis, trumpam užvirinkite ir užpilkite ant makaronų. Kepkite uždengę folija apie 25 min. 200 C orkaitėje.
Gairės: makaronai, kiaulienos faršas, svogūnas, fermentinis sūris, sviestas, daržovių sultinys, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Aštri mėsytė





Nuskutame morkas ir bulves ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Aš morkas pjausčiau juostelėmis, o... |

Įdaryti vamzdiniai makaronai





Faršą pakepiname svieste, paskaniname pipirais, druska bei muskato riešutu. Atšildome... |

Plovas





Mėsą supjaustykite kubeliais ir paprieskoniuokite aštriais mėsos prieskoniais. Dėkite į keptuvę su aliejumi... |

Sojos užkepėlė





Soją paruošiame kaip nurodyta ant pakuotes. Kiaušinius išplakame su majonezu. Sudedame tarkuotą... |

Baklažanų bokšteliai





Baklažaną supjaustome į 4 griežinėlius 1,5 cm storio. Išpjaunam griežinėliuose viduriuką, paliekam maždaug... |

Saldūs bulviniai kleckučiai





Bulves sugrūsti ir sudėti kitus produktus: jogurtą, cukrų, druską, aguonas, trynį ir miltus. Beje, pastarųjų gali... |

Guliašas pagal mamą





Išvirkite mėsą ir supjaustykite gabalėliais. Į keptuvę pilkite aliejų ir jame pakepinkite miltus. Pilkite... |

Kotletai su grybais ir česnakais





Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali... |

Debesėliai





Baltymus atskiriame, trynius sutriname su cukrumi, baltymus suplakame. Miltus sumaišome su krakmolu. Į... |

Makaronų apkepėlė





Keptuvėje apkepiname svogūną ir česnaką, dedame smulkintus pievagrybius ir preskoniuotą mėsą, gerai apkepame ir... |

Virtinukai su mėsa





Iš miltų, kiaušinio ir vandens užminkykite tešlą. Iškočiokite ir dėkite į vidų, po... |

Mėsytė kebabams





Imkite mėsą ir ją supjaustykite didesniais gabalėliais. Pridėkite prieskonių kepsniui, arba laužo kepsniams.... |

Troškinta vištiena su daržovėmis





Daržoves išvirkite. Sudėkite vištieną. Įdėkite grietinės ir paprieskoniuokite. Viską ant lengvos... |

Troškinys ir sriuba viename





Užkaičiame puodą su vandeniu apie 1,5 litro. Užvirus įmetame 2 vnt daržovių sultinio, nedideliais gabaliukais... |

Šilkiniai kukuliai





Bulves išvirkite ir sumalkite. Įmuškite kiaušinį ir sudėję krakmolą gerai išminkykite.... |