Faršu įdaryti makaronų vamzdeliai
- Ingredientai
250 g vamzdelių makaronų;
500 g kiaulienos faršo;
150 g tarkuoto fermentinio sūrio;
1 nemažas svogūnas;
2 šaukštai sviesto;
7 - 8 šaukštų daržovių sultinio (tinka iš kubelių);
pakelis Pesto prieskonių su moliūgų sėklomis;
druska.- Gaminimas
-
Svieste pakepinkite pjaustytą svogūną, įtrupinkite faršą ir šiek tiek apkepkite. Įpilkite sultinio, kad faršas neišsausėtų, papipirinkite ir šiek tiek patroškinkite. Makaronus apvirkite dideliame pasūdyto vandens kiekyje. Prieš nukošiant 50 ml makaronų nuoviro pasilikite Pesto padažo ruošimui. Nukošus, makaronus supjaustykite skersai kiekvieną pusiau, įdarykite puseles paruoštu faršu. Makaronus glaudžiai sustatykite riebalais išteptoje kepimo formoje. Tarkuotą sūrį supilkite į tarpelius ir ant makaronų. Pesto padažui paliktą makaronų nuovirą sumaišykite su 50 ml vandens ir 3 šaukštais aliejaus bei pakeliu Pesto prieskonių su moliūgų sėklomis, trumpam užvirinkite ir užpilkite ant makaronų. Kepkite uždengę folija apie 25 min. 200 C orkaitėje.
Gairės: makaronai, kiaulienos faršas, svogūnas, fermentinis sūris, sviestas, daržovių sultinys, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Vištienos kepsnys ''ZARA''
Vištienos file supjaustome juostelėmis, pamarinuojame su vištienos prieskoniais. Daržoves susmulkiname... |
Įdarytos vištienos kulšelės su faršu
Išimti iš vištienos kulšių kaulą ir į jo vietą prikimšti suprieskoniuotą... |
Žuvies filė ,,pataluose"
Pirmiausia pasiruošti žuvies filė. ištrinti su prieskoniais.Kokius rinktis - jau priklauso nuo jūsų.... |
Pievagrybių užkepėlė
Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar... |
Daržovės su mėsa ir traškia sūrio plutele
Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į skardą, apšlakstome trupučiu aliejaus ir pabarstome... |
Kalakutiena su daržovėmis
Kalakuto ketvirtį apibarstyti paukštienos prieskoniais be druskos, įspausti porą skiltelių česnako ir... |
Atominis troškinys
Išverdamos pupelės, nuskutamos morkos, nulupami česnakai. Morkos pjaustomos griežinėliais, jeigu morka... |
Troškinti vištų skrandukai
Vištų skrandukus išverdame (verdant galima dėti vegetos, pipirų žirnelių ir kelis lauro lapelius).... |
Lydekai paliepus
Upėtakį suprieskoniaujam su žuvies prieskoniais sumaišytais su žiupsneliu juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų, bei... |
Kepta menkė tešloje
Menkė supjaustoma gabalėliais ir ištrinama prieskoniais, bei česnaku. Kiaušiniai išplakami,... |
Namie kepta pica
Sviestą išlydome, visus produktus suminkome ir iškočiojame norimą pagrindą. Ant iškočioto picos... |
Pica "Havajų"
Užsiminkome mielinę tešlą ir paliekame, kad pakiltų. Tada ją perminkome ir plonai iškočioję dedame į... |
Bulviniai blynai su dešrelėm
Nuskutus ir bulves įpilti pusę stiklinės pieno, įdėti prieskonius, kiaušinį. Dešreles supjaustyti... |
Klasikinis čenakas
Supjaustykite mėsą ir daržoves kubeliais ir paprieskoniuokite mėgiamais prieskoniais. Į indelį dėkite po lauro lapą,... |
Apelsinų skonio upėtakis
Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek... |