Faršu įdaryti makaronų vamzdeliai
- Ingredientai
250 g vamzdelių makaronų;
500 g kiaulienos faršo;
150 g tarkuoto fermentinio sūrio;
1 nemažas svogūnas;
2 šaukštai sviesto;
7 - 8 šaukštų daržovių sultinio (tinka iš kubelių);
pakelis Pesto prieskonių su moliūgų sėklomis;
druska.- Gaminimas
-
Svieste pakepinkite pjaustytą svogūną, įtrupinkite faršą ir šiek tiek apkepkite. Įpilkite sultinio, kad faršas neišsausėtų, papipirinkite ir šiek tiek patroškinkite. Makaronus apvirkite dideliame pasūdyto vandens kiekyje. Prieš nukošiant 50 ml makaronų nuoviro pasilikite Pesto padažo ruošimui. Nukošus, makaronus supjaustykite skersai kiekvieną pusiau, įdarykite puseles paruoštu faršu. Makaronus glaudžiai sustatykite riebalais išteptoje kepimo formoje. Tarkuotą sūrį supilkite į tarpelius ir ant makaronų. Pesto padažui paliktą makaronų nuovirą sumaišykite su 50 ml vandens ir 3 šaukštais aliejaus bei pakeliu Pesto prieskonių su moliūgų sėklomis, trumpam užvirinkite ir užpilkite ant makaronų. Kepkite uždengę folija apie 25 min. 200 C orkaitėje.
Gairės: makaronai, kiaulienos faršas, svogūnas, fermentinis sūris, sviestas, daržovių sultinys, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Greiti vištienos blyneliai
Vištieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su prieskoniais, kiaušiniu, majonezu, krakmolu.... |
"Raudoni ryžiai"
Krūtinėlę supjaustome mažais gabaliukais, apibarstome prieskoniais, dedame šiek tiek druskos arba sojos... |
Makaronai su lašiša
Makaronus išverdame, kol verda makaronai susipjaustome lašišą ir krapukus. Išvirtus... |
Stirniena su spanguolėmis ir bananais
Mėsa supjaustoma piršto storumo gabalėliais, pamaigoma ar šiek tiek pamušama. Pabarstomi druska... |
Ypatingai traški pica
Pirmiausia pasiruošiame tešlą: Mieles sumaišyti su cukrumi ir šiltu vandeniu. Miltus... |
Kiauliena korėjietiškai
Mėsą supjaustyti stambiais gabaliukais (kaip šašlykui). Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, česnaką... |
Gardusis žuvies patiekalas
Žuvies file supjaustome ir palaikome su prieskoniais. Žuvį galima vartoti kokią jus mėgstate. Kiaušinius... |
Netradicinė lydeka
Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene... |
Varškės apkepas
Viską išmaišyti. Kepimo formą patepti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais. Supilti visą masę ir kepti... |
Cannelloni su pomidorų ir paprikų padažu
Keptuvėje pakepinti faršą, kepinant įdėti druskos, pipirų, česnakų pagal skonį. Faršą būtina... |
Bulvinė pica
Nusiskutame bulves, sutarkuojame burokine tarka. Daktariška dešrą, svogūną taip pat susitarkuojame... |
Švelni vištiena su levandų medumi
Supjaustyti vištienos krūtinėlę kubeliais ir sudėti į paprastą puodą. Užberti mėsos ir Indijos kario... |
Troškinti kopūstai pomidorų padaže
Paragauti ar nėra per rūgštūs kopūstai, jei rūgštūs, tuomet šaltu vandeniu pora kartų... |
Išvirkštiniai balandėliai
Išsivirti ryžių viena maišelį (naudoti ryžius maišelyje), bet pilnai nedavirti! Paruošti... |
Voveraitės grietinės padaže
Nuvalytas ir supjaustytas voveraites įmesti į puodą su vandeniu, aliejumi, svogūnu ir virti ant mažos ugnies.... |