Faršu įdaryti makaronų vamzdeliai
- Ingredientai
250 g vamzdelių makaronų;
500 g kiaulienos faršo;
150 g tarkuoto fermentinio sūrio;
1 nemažas svogūnas;
2 šaukštai sviesto;
7 - 8 šaukštų daržovių sultinio (tinka iš kubelių);
pakelis Pesto prieskonių su moliūgų sėklomis;
druska.- Gaminimas
-
Svieste pakepinkite pjaustytą svogūną, įtrupinkite faršą ir šiek tiek apkepkite. Įpilkite sultinio, kad faršas neišsausėtų, papipirinkite ir šiek tiek patroškinkite. Makaronus apvirkite dideliame pasūdyto vandens kiekyje. Prieš nukošiant 50 ml makaronų nuoviro pasilikite Pesto padažo ruošimui. Nukošus, makaronus supjaustykite skersai kiekvieną pusiau, įdarykite puseles paruoštu faršu. Makaronus glaudžiai sustatykite riebalais išteptoje kepimo formoje. Tarkuotą sūrį supilkite į tarpelius ir ant makaronų. Pesto padažui paliktą makaronų nuovirą sumaišykite su 50 ml vandens ir 3 šaukštais aliejaus bei pakeliu Pesto prieskonių su moliūgų sėklomis, trumpam užvirinkite ir užpilkite ant makaronų. Kepkite uždengę folija apie 25 min. 200 C orkaitėje.
Gairės: makaronai, kiaulienos faršas, svogūnas, fermentinis sūris, sviestas, daržovių sultinys, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Kepta antis su mandarinais
Paruoštą antį įtrinti marinatu - medumi ir prieskoniais ir palaikyti 2-3 val. Įdarui keptuvėje... |
Strėvos suktinis
Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras. Idaras gaminamas: grybai... |
Avienos pjaustiniai
Česnaką , svogūną, mėtas ir rozmariną smulkiai supjaustyti ir apibarstyti pjaustinius, išspausti citrinos... |
Iškylautojų šonkauliukai
Apelsinus, citriną, svogūną ir obuolį supjaustyti skiltelėmis, šonkauliukus supjaustyti norimo dydžio... |
Pomidorai tešloje
Pomidorus supjaustome storais ritinėliais. Kiaušinius išplakame. Atskirame dubenėlyje sumaišome... |
Krevetės su šonine
Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti. Šoninės griežinėlius suvynioti... |
Šašlykų marinatas
Supjaustom nugarinę gabaliukais, svogūnus žiedais. Svogūnus sudėti kartu su mėsa, pamaigyti su rankomis, kad... |
Kaip mes be bulvių
Bulves gerai nuplauti, įpjauti ir sudėti po gabalėlį lašinukų, svogūnų žiedų, pabarstyti krapų, kmynų,... |
Keptos cukinijų valtelės ant grotelių
Parenkite grilį. Sudėkite cukinijas į puodą su vandeniu, kad jas apsemtų . Užvirkite ir virkite jas apie 5... |
Lašišos filė apelsinų sultyse
Lašišos filė supjaustyti į 4 dalis. Į indą supilti apelsinų sultis, cukrų ir sojos padažą,... |
Baklažanai graikiškai
Baklažanus nuplaukite ir supjaustykite išilgai apytiksliai 1 cm storio griežinėliais. Apibarstykite druska,... |
Vištienos – daržovių vėrinukai
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais ir pamerkti į dubenį, kuriame... |
Cinamono-medaus sparneliai
Sumaišykite visus produktus maišelyje ir laikykite juos ten 2 valandas, retkarčiais pakratykite.... |
Jautiena su slyvomis
Jautienos filė supjaustyti juostelėmis, pakepinti keptuvėje su aliejumi. Sudėti į puodą, įpilti apie stiklinę... |
Švediški veršienos suktinukai
Svogūną susismulkinti ir pakepinti šlakelyje sviesto kol jie suminkštės ir taps skaidrūs. Leisti... |