Reikės: stiklinės grikių; 2 didelės vištienos krūtinėlės; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; porą gerų saujų jūsų mėgstamų daržovių (naudojau šaldytas); 0,5 l sultinio arba vandens; 1/2 garam masala prieskonių; druskos ir pipirų pagal skonį; 1 v.š. aliejaus kepimui.
GAMINIMAS
Vištiena supjaustom nedideliais gabaliukais. Troškintuve įkaitinam aliejų, sudedam vištiena ir ją apkepame. Sudedam smulkiai pjaustytą svogūną. Kitoje sausoje keptuvėje apkepam grikius, kol jie pradeda šaudyt lyg kukurūzų spragėsiai.
Kepintus grikius suberiam prie vištienos užpilam puodeliui sultinio ir troškinam ant lėtos ugnies vis pamaišant. Kai grikiai sugers sultinį įpilam dar puodelį, suberiam prieskonius ir patroškinam apie 15–20 min. tuomet suberiam daržoves ir dar patroškinam apie 5–10 min. Paskanaujam ar nieko netrūksta ir skanaus.
Šaltinis: Violetos kambariukas/worldrecipes.eu